26-07-2015، 16:59
(26-07-2015، 16:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
کارشناس واقعی خاورمیانه رو میشه تو شبکه خبر دید والسلام =))))) ...
بابا ایرانی =))) بابا دموکرات =))) بابا حقوق بشر=))))
الان به من میگه درگیری عرب و عجم راه ننداز
باشه شما برو پولتو خرج مکه و کربلا کن اخرش خیلی ببخشید انگشتت کنن تو فرودگاه...... تربیتت همین قدره ...
![]()
البته بازم مسئول اصلیش سیاست خارجه عاغا و سگاشه... ... نشون بده خودتو
بهرحال بریدن نون از سر سفره مردم برا خرج کردن تو کشور بغل دستی و ساختن ضریح... حماقت محضه ... اقا پسر! این به اصطلاح مطلبی که شما داری میگی با پول همون مردم به دست میاد پس دیگه برا مردم قاضی نشو
اون کلیپ و تاپیکم زدم تا بدونی از نظر اونا ما فرشته نجات نیستیم البته به فضل سیاست خارجتون... واااااااا سیاست خارجمون ؟ خدا شفا بده. باز یک بحث جدید
زیر خاکی های واقعی افکار شماست که با هیچ پر شده... مشخصه چه افکاری زیرحاکیه که همش به دنبال تفرقه است
از تعداد بازدید و سپاس های پست اول مشخصه این متن حرف دل خیلیاست ... به بازدید و سپاست دلخوش نکن بچه جون ... کسایی که سپاس دادن منهای بعضی هاشون باقی شون مشخصه چه کسایی اند؟ m.world![]()
حتی سوالای مسخره تم نتونست تعدادشونو کم کنه... خودتو کنترل کن پسرم ... اینجا حساب و کتاب داره ... کاری ندارم به بازدید و سپاس و ... حق خداست نه بنده هاش ... اگه کل این انجمنم علیهم باشن , بازم از اون چیزی که عقلم میگه درسته دفاع می کنم نه از خواسته کثرت
ادامه بده لطفاداریم استفاده میکنیم ... گفتم که به یاری خدا تا تهش هستم تا ماهیت پلید این متن های مغرضانه رو ثابت کنم.
خب ما با رژیم بعث عراق جنگ داشتیم ...
بصره و کربلا هم برای رضای خدا میخواستیم که بخاطرش شیش سال جنگو ادامه دادیم و تهش جام عسلو نوش فرمودن... یه سوال کربلا و بصره مگه تو عراق نیستند پسرجون؟ بعد عراق تحت حاکمیت کی بود؟ ادامه بدم یا متوجه شدی؟
داریم از اطلاعات تاریخیتون استفاده میکنیم...... اختیار دارید ... شما بفرمایید تا ما با تاریخ نوین تاریخ معاصر اشنا بشیم.
![]()
ضمنا این سوال رو هم بی جواب گذاشتی ... تا به حال 0/5 از 3 تا سوال ...ناامیدم کردی ... بهت گفتم لینک اصلی رو بدی ندادی این نمرتو
![]()