THX=THANKS :
|
امتیاز موضوع:
حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! |
||||||||||||||||||||
11-08-2013، 10:45
هرکسی یه عقیده ای داره درضمن اگه چادر باعث میشه دختر پاک بمونه و نماد پاک بودنه و هرکی چادر بپوشه زن یا دختر خوبیه باشه میپوشیم ولی اکثر چادری هایی که من دیدم یا مردایی که این ادعا را دارن از زیر خراب بودن
مهم اینه که بدونی خدا یکتای بی همتاست و بهش اعتماد کنی و یه رابطه ای با خدا ایجاد کنی که از مادرت هم باهات صمیمی تر باشه ولی این بعضی چادری ها هم واقعا واقعا یه مسلمون کاملا و من از اونا خوشم میاد چون کاری هم به کسی ندارن میدونی مشکل نصف جامعه ی ما چیه اینه که نمیتونن یه مسلمون واقعی باشن شاید تو بتونی اما من وخیلی های دیگه نمیتونیم
11-08-2013، 11:43
نقل قول: این شمایین که میگین دنیا در حال دگرگونی هست.این شما هستی که نمیگیری من چی میگم. من میگم دنیا و اندیشه های ادم هر روز دگرگون میشه و دین برای ادم های دنیا و عقاید دینی شخصی و شخصی تر میشه شما میای میگی بی حجابی باعث پیشرفت تکنولوژی میشه! ![]() همون حور که طی این 30 سال عقاید دینی مردم کم شده به مرور 30 سال دیگه هم این عقاید شخصی و شخصی تر میشه. کتاب بخونید سپاس بیاید کل کل بی خود بکنید. نقل قول: چادرم باشد مرا معیار ایمان و شرف1_شما خودت چادری نیستی که اینو میگی 2_چادر چیز قدیمی ای نیست. یک چیز معاصر به حساب میاد. ریشش بر می گرده به قاجاریه پس در گذشته نبوده ! حجاب جور دیگه ای بوده.
11-08-2013، 11:52
ممنون اموزنده بود
اه آقا این موضوعو ببندین لطفا
![]() عصابم ریخت بهم از صبح تا حالا درگیرم هرکی یه طوریه هرکی یه عقیده ای داره هرکی یه دینی داره هرکی دلش میخواد یه جور باشه به کسی هم ربط نداره کسی هم با اینا تحت تاثیر قرار نمیگیره اهههههههههههههههههه بابا تو را خداااااااااااا ببندین فردا میان فیلتر میکنن اعصابم ماهم داغون بچه ها قبول کنید ما حرف همدیگرو نمیفهمیم چون عقیده های متفاوتی داریم پس لطفا کوتاه بیاین فرداس که اینجا فیلتر بشه اینا فقط یه آتو برای فیلتر کردن میخوان
11-08-2013، 12:44
مسلمان (کلا کسانی که تسلیم فرمان خدا هستند ) و کافر به خداوند
دو گروه ما داریم هرکسی می خواهد در هر گروه قرار بگیرد مشکلی نیست چون عقل داریم فقط یادمان باشد که 2 بار به ما اجازه زندگی نمی دهند
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان