امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

✨ سابلیمینال ماشین دلخواه ماشین مورد نظر خود را نمایش دهید + رانندگی عالی || فرعی...

[???] "????? ???" ;; manifest your desired car + perfect driving || subl...

✨ سابلیمینال ماشین دلخواه ماشین مورد نظر خود را نمایش دهید + رانندگی عالی || فرعی...
توجه: سابلیمینال از یوتوب است لطفاً V.p.ان خود را فعال نمایید.
.

✨مزایا✨
?به راحتی و بدون زحمت، ماشین دلخواه خود را بسازید
?بی‌نقص‌ترین ماشین را برای خود بسازید
?رنگ و مدل ماشین دلخواه شماست
?به راحتی از عهده خرید ماشین دلخواه خود برآیید
?به راحتی از عهده خرید هر ماشینی که می‌خواهید برآیید
?همیشه بیش از اندازه پول برای خرید ماشین و هزینه‌های آن داشته باشید
?در تمام آزمون‌های رانندگی، چه نظری و چه عملی، قبول شوید
?یک راننده عالی، شگفت‌انگیز و ماهر باشید
?هر نوع آسیب و ترس رانندگی را درمان کنید
?هر نوع اضطراب و نگرانی را هنگام رانندگی درمان کنید
(در صورت تمایل می‌توانید با این برنامه بیش از یک ماشین را نمایش دهید)

بهترین هدیه برای شما ????
   / bvftg-4guzp  ​

بهترین زمان گوش دادن بین ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت است، اما گوش دادن بیشتر یا کمتر از آن نیز اشکالی ندارد.
❥ فقط زمانی که بدنتان از شما می‌خواهد آب بنوشید.
❥ می‌توانید بعد از گوش دادن به آینه نگاه کنید، اما مدام به دنبال تغییر نباشید.
❥ برای آنچه که دارید و آنچه که هنوز ندارید، سپاسگزاری کنید، طوری که انگار از قبل آن را داشته‌اید.
❥ یاد بگیرید که چگونه طرز فکر فراوانی را پرورش دهید.
❥ ابتدا خودتان را دقیقاً همانطور که هستید بپذیرید، عشق به خود و پذیرش را بیاموزید و نتایج بسیار بهتری از سابلیمینال‌های فیزیکی خواهید گرفت.
❥ اول روی طرز فکرتان کار کنید، بعد روی ظاهرتان
❥ تظاهر به مثبت بودن نکنید. وقتی چنین احساسی دارید، به خودتان اجازه دهید که منفی باشید. مثبت اندیشی اجباری بیشتر به شما آسیب می‌رساند. احساسات و هرگونه اضطراب/افسردگی که ممکن است داشته باشید را درمان کنید.
❥ یاد بگیرید که چگونه رها کنید/رها کنید. نگران زمان رسیدن نتایج نباشید و آنها به دست شما خواهند رسید. به یک سفارش آنلاین فکر کنید: وقتی چیزی سفارش می‌دهید، واقعاً زیاد به آن اهمیت نمی‌دهید و به زندگی خود ادامه می‌دهید. گاهی اوقات حتی دیگر سفارش را به خاطر نمی‌آورید و با دیدن اینکه زودتر از موعد مقرر رسیده است، شگفت‌زده می‌شوید. از طرف دیگر، اگر همیشه فروشنده را اذیت کنید و بپرسید سفارش شما کجاست، فشار بیشتری وارد خواهید کرد و فروشنده می‌تواند سفارش را خراب کند و در نهایت سفارش خیلی دیرتر به شما تحویل داده شود یا حتی گم شود. سابلیمینال‌ها نیز به همین ترتیب نتیجه می‌دهند.
❥ شما انرژی‌ای را که منتشر می‌کنید جذب می‌کنید. اگر بیش از حد به نتایج فکر کنید، روی کمبود تمرکز خواهید کرد و بنابراین فقط کمبود بیشتری را جذب خواهید کرد (بدون نتیجه)، اگر از آن فاصله بگیرید، روی فراوانی تمرکز کرده و نعمت‌های بیشتری را جذب خواهید کرد.

سلب مسئولیت قانونی
هیچ تضمین یا وعده‌ای، چه تلویحی و چه صریح، وجود ندارد که این برای شما مؤثر باشد. این جایگزین هیچ نوع مراقبت بهداشتی حرفه‌ای نمی‌شود و من برای هیچ تصمیمی که به دلیل این یا هر سابلیمینال دیگری در کانالم گرفته می‌شود، قابل اعتماد نیستم.

سابلیمینال‌ها یک باور هستند و تنها چیزی که می‌خواهم این است که به آن احترام گذاشته شود. این به معنای گمراه کردن نیست، فقط چیزی است که من عمیقاً به آن اعتقاد دارم، درست مانند هر کسی که هر نوع باور معنوی دارد و معتقد است که این درست است. من به شما توصیه می‌کنم تحقیق و مطالعه خود را در مورد سابلیمینال‌ها و قانون جذب انجام دهید. عوارض جانبی ممکن است، به صلاحدید خود استفاده کنید.

Subliminal:

خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سابلیمینال ✦"من هرچیزی ک میخوامو دارم
  دارک ترین حقایق در مورد زنان ( دخترا راسته ؟ )
  ✨ سابلیمینال جذب ثروت، موفقیت و زندگی لوکس |
Windows سابلیمینال جذب مدل دلخواه آیفون ۱۵
Music این سابلیمینال آرزوهاتون و در چند ثانیه برآورده میکنه ( اجباری )
  ☀︎ سابلیمینال مهارت‌های پیشرفته رانندگی ☀︎
  سابلیمینال قدرتمند مخصوص امتحان
  ? ᴬᶜʰⁱᵉᵛᵉ ᵃⁿ ᵉᵘᵖʰᵒʳⁱᶜ ˢᵒᶜⁱᵃˡ ˡⁱᶠᵉ | ?????????? سابلیمینال زندگی اجتماعی
Earth هوش مصنوعی مورد علاتون کدومه؟
  سابلیمینال ﴿ بمب پول فراوان ﴾

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: