(23-03-2026، 18:27)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-03-2026، 18:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر سیمکارت گرونه! رفتم سیمکارت بخرم گفتم یه ۹۱۲ بگیریم پشمام ریخت. 
تو مگه از این الفاظ هم استفاده میکنی؟
باید بگی شگفت زده شدم یا اینکه برام شوکه کننده بود
چند بود حالا؟
یه عبارتی برای بیان شگفتی توی ادبیات کهن هست که میگه : اینت! توی تلفظش هم شک هست که دقیقا چطور تلفظ میشه. همون خلاصه!
(23-03-2026، 18:34)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-03-2026، 18:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با چه جرعتی اسم ۹۱۲ رو اوردی !! ۹۱۲ انقدر گرونهکه مافیا داره
- حرفا خانومتو درمورد خوندم و واسم خیلی جالب بود . تمام نقاط قوتی که گفته درموردت نقاط ضعف منه و تمام نقاط ضعفت نقاط قوت منه ((: (به جز مدیریت بحران که منم توش خوبم ) .
منو تو اگه تو زندگی عادی نزدیک هم بودیم دشمنان خونی هم میشدیم
دقیقا همین. از سر سادگی!
-نقاط قوتم چی بوده که نقاط ضعفته؟ فقط قربونم رفته بود بچه (((::
آره فکر میکنم یکم با هم کانفلیکت داریم. ولی با آدمهایی تقریبا شبیه به تو هم در حال حاضر ارتباط مسالمتآمیز دارم ((: شدنیه بنظرم.
(23-03-2026، 18:45)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره حتی ۰ و ۹ هم بی صاحاب حداقل ۸۰ تومنه
منم بیخیال شدم دیدم برا چسی هم نمی ارزه
آره بابا. آدم کرکترش باید ارزنده باشه شماره چیه... (تلاش برای توجیه خود)
یه ۹۱۰ دائمی گرفتم.