امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تحلیل و بررسی ناسیونال‌سوسیالیسم در آلمانِ امروزی

تحلیل و بررسی ناسیونال‌سوسیالیسم در آلمانِ امروزی

در پایان سال ۲۰۱۵، هفتاد سال بعد از مرگ آدولف هیتلر، حق نشر کتاب «نبرد من» منقضی شد. به همین دلیل، در تابستان ۲۰۱۴ کنفرانس وزرای دادگستری ایالت‌های آلمان به درخواست ایالت بایرن به این موضوع پرداخت، ایالتی که تا آن زمان حق نشر این کتاب را در اختیار داشت و از توزیع آن جلوگیری کرده بود. ایالت بایرن همچنان خواستار تضمین این محدودیت برای سال‌های پس ۲۰۱۵ نیز بود، چون همان‌گونه که وینفرید باوزبک وزیر دادگستری این ایالت استدلال می‌کرد، موضوع بسیار مهم‌تری در میان بود. باوزبک تاکید داشت: «آلمان از مسئولیت تاریخی ویژه‌ای برخودار است و ما می‌بایست از عهدۀ آن برآییم. افکار عمومی جهان به دقت نظاره‌گر نحوۀ برخورد ما با این اثر انسان‌ستیز است.»
وزرای دادگستری ایالت‌های فدرال در جریان مذاکرات خود، سرانجام به توافق رسیدند که «پس از انقضای دورۀ حق نشر کتاب «نبرد من» در تاریخ سی‌ویکم دسامبر سال ۲۰۱۵، می‌بایست از توزیع بدون تفسیرِ این کتاب جلوگیری به عمل آید.»

-لارس لودیکه: جهان‌بینی هیتلر، از «نبرد من» تا «فرمان نرو»، پیش‌گفتار

«ناسیونال‌سوسیالیسم به صورت گسترده و وسیعی مورد بررسی قرار گرفته است»؛ کارل دیتریش براخر با چنین عباراتی به توصیف مطالعه و پژوهش بنیادی خود با عنوان «حکومت دیکتاتوری آلمان» پرداخت، پژوهشی که در سال ۱۹۶۹ به انتشار رسید. براخر مدعی شد که « با انبوهی از تحلیل‌ها و توضیحات توانسته است تصور کاملی از حاکمیت رژیم هیتلر در آلمان و اروپا، به دست آورد». با این حال، نتیجۀ این پژوهش شتاب‌زده از کار درآمد. در این میان، بیش از هفت دهه صرف پژوهش در خصوص ناسیونال‌سوسیالیسم شده است و کتاب‌ها و مطالب فراوانی در این زمینه به انتشار رسیده‌اند، که باعث ایجاد الگوهای توضیحی، بحث و جدل‌ها و مناقشات فراوانی گشته‌اند. در این پژوهش‌ها و مطالعات گسترده به حدی تمامی جوانبِ رویدادهای بین سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ مورد بررسی قرار گرفته‌اند که به گفتۀ کلاوس هیلدبراند مورخ معروف، «به ناسیونال‌سوسیالیسم می‌توان به منزلۀ دامنه‌دارترین موضوع تحقیق در تاریخ مدرن نگریست».

-لارس لودیکه: جهان‌بینی هیتلر، از «نبرد من» تا «فرمان نرو»، فصل اول: تفسیرها
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان