27-04-2013، 16:47
گاهی اوقات ارزشِ در آغوش کشیدن بالشتت ، هزار برابر بالاتر از در آغوش کشیدن یه نامرده !
|
قحطي عشق (بیا تو بخون پشیمون نمیشی) |
||||||||
27-04-2013، 16:47
گاهی اوقات ارزشِ در آغوش کشیدن بالشتت ، هزار برابر بالاتر از در آغوش کشیدن یه نامرده !
27-04-2013، 18:53
بـوـے گـنـد خـيـانـتــ تـمـان شـهـر را گـرفـتــہ ...!
مـردهـاـے "چـشـم چــران" زن هـاـے "خـــائـن" پـسـرهـاـے "شهــوتــے" دخـتـرهـاـے "پـــولـ پـرسـتـ" پـس چــہ شـد ؟؟؟ چـيـدن يـکـ سـيــبــ و ايـنـهـمــہ تـقـاصـ ؟! بــےچـارـہ "آدم" بــےچـارـہ "آدميــتـ !
30-04-2013، 16:32
.
تو کدام آیه خداوندی که هرکه تو را می بیند ، به کفر من ایمان می آورد !
23-07-2013، 10:45
یکی داشت یکی نداشت اونی که داشت تو بودی اونی که جز تو کسی رو نداشت من بودم
![]() ![]() .............................................................................................................................................. دوستت دارم اما نمیگویم به تو جان نثارت میکنم اما نمی گویم به تو تاتوایی من ز شوق دیدنت دیوانه ام شوق این دیوانگی ها رانمی گویم به تو ![]() ![]() ............................................ کاش بودی تادلم تنهانبودتااسیرغصه ی فردانبودکاش بودی تا برای قلب من زندگی اینگونه بی معنانبود ![]() ![]() ............................................................................................................................................................. پاییز رادوست دارم چون فصل غم است غم رادوست دارم چون اشک دل است تو رادوست دارم بی انکه بدانم چرا ![]() ![]() ........................................................................................................................................................................... هی سه راه بیشترنداری1بامن باشی2باتوباشم 3توافق کنیم با هم باشیم ![]() ![]() ......................................................................................................................... اخرین فرصت راغنیمت می شمارم اخرین لحظه رادراغوش می گیرم اخرین ستاره را درعمق چشمانم مینشانم اخرین دیدار رااز خاطرنمی برم اخرین شبنم راازچشمانم می بارم اخرین پاره ی قلبم را به تو می سپارم و می گویم دوستت دارم ![]() ![]() ...........................
26-07-2013، 12:30
اسپـــم ها پاک شدند.
درصورت تکرار 30% اخطـــار میگیرید.
24-01-2014، 18:51
خيلي خوب بود
24-01-2014، 18:54
حرفش را ساده گفت: من لایق تو نیستم!
اما نمیدانم خواست لیاقتم را به من یادآوری کند یا خیانت خودش را توجیه!؟! | ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|