امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مارادونا می‌خواهد بازهم سرمربی آرژانتین شود

مارادونا می‌خواهد بازهم سرمربی آرژانتین شود 1
مارادونا می‌خواهد بازهم سرمربی آرژانتین شود
خبرگزاری تسنیم: اسطوره فوتبال آرژانتین با اشاره به مربیگری مجدد دونگا در تیم ملی برزیل عنوان کرد باید به او یک شانس دیگر برای نشستن روی نیمکت آلبی‌سلسته بدزهند.

به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خبرگزاری تسنیم ، پس از اینکه برزیل در دیدار نیمه نهایی جام جهانی 2014 با نتیجه تحقیرآمیز 7 بر یک مغلوب آلمان شد و در ادامه در بازی رده‌بندی 3 بر صفر مقابل هلند تن به شکست داد، لوئیز فیلیپه اسکولاری از سرمربیگری این تیم کناره‌گیری و کنفدارسیون فوتبال برزیل بار دیگر دونگا را به عنوان سرمربی سلسائو معرفی کرد.
دیه‌گو مارادونا در گفت‌و‌گو با روزنامه آرژانتینی «Ole» گفت: در حال حاضر تیم ملی فوتبال آرژانتین مربی ندارد و من هم سابقه بازی برای آلبی‌سلسته را دارم. اگر برزیل بار دیگر دونگا را سرمربی سلسائو معرفی کرد، پس چرا فدراسیون فوتبال آرژانتین یک شانس دیگر به من نمی‌دهد؟ به هر حال از بودن در دبی خوشحالم و نباید پیش هر کسی زانو بزنم.
پس از اینکه آلبی‌سلسته در فینال جام جهانی 2014 برزیل با نتیجه یک بر صفر مغلوب آلمان شد و از رسیدن به عنوان قهرمانی بازماند آلخاندور سابیا اعلام کرد از سمت سرمربیگری آرژانتین کنار خواهد رفت و حالا گفته می‌شود که خراردو مارتینو، سرمربی پیشین بارسلونا به احتمال فراوان جانشین وی خواهد شد.
اسطوره فوتبال آرژانتین تأکید کرد: نمی‌خواهم عملکرد سابیا یا بازیکنانش را زیرسئوال ببرم ولی به نظرم آرژانتین در جام بیستم حتی در یک بازی هم با قدرت به پیروزی نرسید. البته نشانه‌های خوبی هم در بازی آنها وجود داشت ولی نشانی از بازی خیلی عالی به چشم نمی‌خورد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مارادونا می‌خواهد بازهم سرمربی آرژانتین شود 1
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، امیررضا*
آگهی
قبوله که یه بازی رو هم مقتدرانه به پیروزی نرسید ، ولی شکست های مقتدرانه ایشون توی 2010 هم هنوز یادمون نرفته!
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
من کلا ازش خوشم نمیاد

اون از اون عکسش که با نشان دادن عدد 7 شوخی میکنه!

اون از دوپینگش و...

خدا کنه مربی ارژانتین نشه که ارژانتین کلا به جا جهانی هم نمیرهBig GrinBig Grin:ag54:
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسمی: هروه رنار سرمربی تیم ملی عربستان شد
  هری کین تا یورو استراحت خواهد کرد
  تمدید قرارداد سرمربی یاران طارمی
  الهلال باز هم به دنبال سرمربی جدید
  سرمربی رم: صعود آینده من را تغییر نمی‌دهد
  زمان حضور سرمربی تیم ملی والیبال در ایران مشخص شد
  توجیهات سرمربی الاهلی بعد از باخت به استقلال/از داور تا روزه‌داری
  زیدان: کلوپ در رئال؟ فعلا من سرمربی این تیم هستم
  سرمربی الوحده: داور 2 پنالتی ما را نگرفت
  خط و نشان سرمربی الریان برای بازی با پرسپولیس بعد از تساوی با گوا

پرش به انجمن: