امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوشمزه ها*.*

#71
فقط دومی
Everything is Temporary(:
پاسخ
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
آگهی
#72
Tongue 
اینا همه شون رابطه مستقیم با شیکم دارن 
اونم از نوع ..دل ضعفه 
پاسخ
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
#73
Tongue 
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
موز ۲ عدد
گردوی خرد شده ۱ فنجان
شکلات چیپسی ½ فنجان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک موزی
مرحله اول
برای تهیه کیک موز خوشمزه با گردو و دارچین ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.مرحله دوم
در این مرحله آرد را به همراه پودر دارچین و بکینگ پودر داخل یک کاسه با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب مواد را سه مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم
حالا با دور تند همزن مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت شان حجیم و رنگ شان روشن شود. در ادامه روغن و شیر را به ترتیب به مواد اضافه کرده و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط می کنیمتخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
شیر ½ لیوان
روغن مایع ½ لیوان
موز ۲ عدد
گردوی خرد شده ۱ فنجان
شکلات چیپسی ½ فنجان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک موزی
مرحله اول
برای تهیه کیک موز خوشمزه با گردو و دارچین ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده پوشش می دهیم.مرحله چهارم
در این مرحله موزها را پوست می گیریم، سپس با پشت چنگال به طور کامل له می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه موز له شده را به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد ترکیب شود.

مرحله پنجم
حالا مغز گردو را به همراه شکلات چیپسی اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در مایه کیک پخش شوند. در ادامه ترکیب آرد را در سه مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. در پایان کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان