امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

از خواص مهم ماهی

#1
پژوهشگران در این تحقیقات بیش از40 مطالعه انجام شده در سطح جهان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند ودریافتند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و سرطان رکتوم در مصرف کنندگان ماهی کاهش می یابد. این تازه ترین تحقیقات در ارتباط با فواید مصرف ماهی برای انسان است .

به نقل از فارس جای لیانج از بیمارستان بیماریهای دستگاه گوارش شهر شیان چین وهمکارانش نتایج 42 مطالعه منتشر شده بین سالهای 1990 تا 2011 را درارتباط با مقایسه میزان مصرف ماهی و بیماریهای سرطانی جمع آوری کردند.این 42 مطالعه از جمله در کشورهای آمریکا، نروژ، ژاپن وفنلاند انجام شده بود. لیانج و همکارانش گفتند: نتایج ما ارتباط معکوسی را بین مصرف ماهی و سرطانهای روده بزرگ و رکتوم نشان می دهد.

این پژوهشگران دریافتند: مصرف منظم ماهی با کاهش 12 درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ یا رکتوم در ارتباط است.در نتایج این تحقیقات سن شرکت کنندگان در مطالعات یاد شده، مصرف مشروبات الکلی، گوشت قرمز و سابقه ژنتیکی سرطان در خانواده آنها و سایر فاکتورهای سلامتی مدنظر قرار گرفته است.این نتایج حاکی است: تاثیر پیشگیرانه مصرف ماهی در سرطان رکتوم بیشتر از سرطان روده بزرگ است و خطر ابتلا به سرطان رکتوم در مصرف کنندگان بیشترین مقدار ماهی به میزان 21 درصد نسبت به کسانی که کمتر ماهی مصرف می کنند، کاهش می یابد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  راه های افزایش عمر ماهی قرمز+.+
  روغن آرگان و خواص بی نظیر آن
  خواص بستنی
  ساخت نوعی ماده خود-ترمیم با قابلیت حفظ خواص توسط محققان دانشگاه پنسیلوانیا
  دانستنی خواص روغن گل یاس
  بهبود خواص مغناطیس آلیاژ کاربردی در تحقیقات زمین شناسی
  تولید ترکیبات آلی جدید با خواص ضدسرطان
  ماهی فایتر و نگه داری از آن+عکس
  ماهی قرمز باهوش‌تر از انسان!
  با خواص مالت جو آشنا شوید

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان