26-05-2014، 2:33
میدونی چقدر دوستت دارم ؟
۱ دونه !
ولی مردونه !!
[b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس های عاشقانه خرداد 93 سری اول [/b]
روي سنگ قبرم بزرگ بنويس..!
تاحالا كجا بودين..؟!
فقط براي گريه اومدين..؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اس ام اس های عاشقانه خرداد 93 سری اول
می زند باران نفرت بر پشت شیشه
حکم قلبم را نوشتن تنهایی تا به همیشه
[b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جایی هست که دیگه کم میاری از اومدنا , رفتنا , شکستنا . .. . جایی که فقط میخوای یکی باشه ، یکی بمونه نره واسه همیشه کنارت باشه من الان اونجام
دل اگر بســــــتی ،
محـــــــکم نبند!
مراقب باش گره کور نزنی...!
او میـــــــــــــــــــــــرود!
آنوقت تو میمانی و یک گره کور...!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختر : من حسودیم میشه موقعی که دخترا بهت نگاه میکنن!
پسر : حسودی نکن عزیزم
دختر : چرا؟!
پسر : چون تو چیزی داری که اونا ندارن!
دختر : چی؟
پسر :♥ قلبم ♥
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت تفریحی فیسجوک
۱ دونه !
ولی مردونه !!
روي سنگ قبرم بزرگ بنويس..!
تاحالا كجا بودين..؟!
فقط براي گريه اومدين..؟!
می زند باران نفرت بر پشت شیشه
حکم قلبم را نوشتن تنهایی تا به همیشه
جایی هست که دیگه کم میاری از اومدنا , رفتنا , شکستنا . .. . جایی که فقط میخوای یکی باشه ، یکی بمونه نره واسه همیشه کنارت باشه من الان اونجام
دل اگر بســــــتی ،
محـــــــکم نبند!
مراقب باش گره کور نزنی...!
او میـــــــــــــــــــــــرود!
آنوقت تو میمانی و یک گره کور...!!!
دختر : من حسودیم میشه موقعی که دخترا بهت نگاه میکنن!
پسر : حسودی نکن عزیزم
دختر : چرا؟!
پسر : چون تو چیزی داری که اونا ندارن!
دختر : چی؟
پسر :♥ قلبم ♥
منبع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سایت تفریحی فیسجوک