16-06-2014، 12:19

رونالدو درباره اين بازي گفت: ما در رقابتهاي يورو 2012 مقابل آلمان بازي کرديم و به همين دليل شناخت نسبي از اين تيم داريم. البته آن روي سکه را هم بايد ديد و آن اين است که آلمانيها هم از ما شناخت دارند. آلمان تيمي فوقالعاده و يکي از بختهاي قهرماني اين دوره جام جهاني است. برابر اين تيم کار بسيار سختي داريم.برترين بازيکن جهان در سال 2013 ادامه داد: در يورو 2012 علاوه بر آلمان، ما هلند و دانمارک را هم در گروه خود داشتيم اما با اين حال صعود کرديم. اين بار آمريکا و غنا با ما همگروه شدهاند. صعود از اين گروه کار سختي است اما ما مصمم هستيم بهترين بازيهاي خود را ارائه کنيم.
در آن سو نرسيدن رونالدو ميتوانست کار ژرمنها را در اين بازي بسيار آسانتر کند اما فيليپ لام ادعا کرد که آمادگي يا ناآمادگي برترين فوتباليست جهان در سال 2013 تفاوتي در نگرش شاگردان يواخيم لو براي مصاف با تيم ملي پرتغال در تاريخ 16 ژوئن (26 خرداد) در شهر سالوادور ايجاد نخواهد کرد.لام گفت: در مورد رونالدو من فکر ميکنم که او به بازي تيمش برابر آلمان ميرسد اما بود و نبودش براي ما فرقي ندارد. او بازيکني استثنايي است اما ما داريم تمرينات هميشگي خود را انجام ميدهيم و خودمان را براي ديداري که رونالدو در آن حضور دارد آماده ميکنيم. ما فکر ميکنيم که رونالدو به اين بازي ميرسد و ظاهراً اينطور هم هست. براي رونالدو هم دوباره بازي کردن برابر ما، بايد خاص باشد و انگيزه فراواني براي شکست دادن ما دارد.
دو تيم در مرحله گروهي رقابتهاي يورو 2012 با هم رقابت کردند که آن بازي را آلمان با نتيجه يک بر صفر برد. لام 30 ساله با اشاره به آن بازي افزود: پرتغال در بازي دو سال پيش برابر ما بسيار خوب کار کرد و شايد اگر کمي خوششانستر بود ميتوانست ما را شکست دهد. پرتغال تيم خوبي است به خصوص از نظر فيزيکي. من بعد از قرعهکشي جام جهاني گفتم که در بازي اول خود در اين رقابتها بايد با تمام توان و از نظر تاکتيکي بازي خوبي را ارائه کنيم، چون اگر اين بازي را نبريم واقعاً تحت فشار قرار خواهيم گرفت. به همين دليل اهميت بازي برابر پرتغال بيشتر است.