امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اضحاراتی در مورد بازی پرتغال وآلمان

اضحاراتی در مورد بازی پرتغال وآلمان 1

رونالدو درباره اين بازي گفت: ما در رقابت‌هاي يورو 2012 مقابل آلمان بازي کرديم و به همين دليل شناخت نسبي از اين تيم داريم. البته آن روي سکه را هم بايد ديد و آن اين است که آلماني‌ها هم از ما شناخت دارند. آلمان تيمي فوق‌العاده‌ و يکي از بخت‌هاي قهرماني اين دوره جام جهاني است. برابر اين تيم کار بسيار سختي داريم.برترين بازيکن جهان در سال 2013 ادامه داد: در يورو 2012 علاوه بر آلمان، ما هلند و دانمارک را هم در گروه خود داشتيم اما با اين حال صعود کرديم. اين بار آمريکا و غنا با ما همگروه شده‌اند. صعود از اين گروه کار سختي است اما ما مصمم هستيم بهترين بازي‌هاي خود را ارائه کنيم.

در آن سو نرسيدن رونالدو مي‌توانست کار ژرمن‌ها را در اين بازي بسيار آسان‌تر کند اما فيليپ لام ادعا کرد که آمادگي يا ناآمادگي برترين فوتباليست جهان در سال 2013 تفاوتي در نگرش شاگردان يواخيم لو براي مصاف با تيم ملي پرتغال در تاريخ 16 ژوئن (26 خرداد) در شهر سالوادور ايجاد نخواهد کرد.لام گفت: در مورد رونالدو من فکر مي‌کنم که او به بازي تيمش برابر آلمان مي‌رسد اما بود و نبودش براي ما فرقي ندارد. او بازيکني استثنايي است اما ما داريم تمرينات هميشگي خود را انجام مي‌دهيم و خودمان را براي ديداري که رونالدو در آن حضور دارد آماده مي‌کنيم. ما فکر مي‌کنيم که رونالدو به اين بازي مي‌رسد و ظاهراً اينطور هم هست. براي رونالدو هم دوباره بازي کردن برابر ما، بايد خاص باشد و انگيزه فراواني براي شکست دادن ما دارد.

دو تيم در مرحله گروهي رقابت‌هاي يورو 2012 با هم رقابت کردند که آن بازي را آلمان با نتيجه يک بر صفر برد. لام 30 ساله با اشاره به آن بازي افزود: پرتغال در بازي دو سال پيش برابر ما بسيار خوب کار کرد و شايد اگر کمي خوش‌‌شانس‌تر بود مي‌توانست ما را شکست دهد. پرتغال تيم خوبي است به خصوص از نظر فيزيکي. من بعد از قرعه‌کشي جام جهاني گفتم که در بازي اول خود در اين رقابت‌ها بايد با تمام توان و از نظر تاکتيکي بازي خوبي را ارائه کنيم، چون اگر اين بازي را نبريم واقعاً تحت فشار قرار خواهيم گرفت. به همين دليل اهميت بازي برابر پرتغال بيشتر است.
اضحاراتی در مورد بازی پرتغال وآلمان 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بیرانوند به بواویشتا پرتغال پیوست+عکس
  آمار خیره کننده هافبک مورد نظر الهلال
  طارمی آقای گل لیگ پرتغال بود اگر ...
  همه چیز در مورد مسی و راموس معلوم می شود
  توئیت کنایه‌ای پدیده سیتی در مورد امباپه (عکس)
  افشای مبلغ مورد نظر بارسلونا برای بازگرداندن نیمار
  بی انصافی بزرگ سرمربی چلسی در مورد مهدی طارمی!
  دست مجیدی روی هافبک مورد علاقه برانکو
  رئال مادرید و غفلت عجیب در مورد ارلینگ هالند
  طارمی امید اول پورتو در نیمه نهایی جام حذفی پرتغال

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان