22-08-2012، 12:17

بیروت - یك استاد دانشگاه لبنان با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب نسبت به توطئه محو قضیه فلسطین گفت: امروز دست هایی در كار است كه ثمره انقلاب های منطقه را در راستای تـأمین منافع آمریكایی و اسراییلی قرار دهند تا بدین گونه منطقه تحت نفوذ آمریكا و اسراییل قرار بگیرد.
دست هایی برای مصادره ثمره انقلاب های منطقه به نفع غرب در كار است
'طلال عتریسی' كارشناس مسایل سیاسی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا در بیروت با اشاره به مواضع روز عید فطر حضرت آیت الله خامنه ای و ایجاد فتنه میان امت اسلامی گفت: خطبه های مقام معظم رهبری در روز عید فطر و تأكید ایشان بر مسئله قدس با توجه به شرایط فعلی منطقه، بسیار مهم بود.
وی با اشاره به تأكید رهبر انقلاب بر فراموش نشدن قضیه فلسطین افزود: این تأكید برای این است كه مسئله فلسیطین امروز متأسفانه در خارج از اولویت های عربی و اسلامی امت قرار گرفته و رهبر ایران، عامل وحدت میان مسلمانان را یكی از راههای تحقق اهتمام به مسئله فلسطین عنوان كردند.
این كارشناس لبنانی ادامه داد: امروز از سوی آمریكا و برخی كشورهای عربی منطقه تلاش هایی در جریان است تا اولویت اول منطقه به سوی ایجاد درگیری های طایفی، مذهبی، تفرقه و بازگشایی جبهه دشمنی با ایران سمت وسو پیدا كند.
عتریسی اظهار كرد: رهبر ایران نسبت به بازگشت اعتبار و توجه به قضیه فلسطین تأكید كردند و این نكته بدین معناست كه جنگ با اسراییل باید در سرلوحه كارها قرار بگیرد و دیگر مسایل در درجه دوم قرار بگیرند.
وی با اشاره به وجود دو جریان اساسی در منطقه تصریح كرد: یك جریان خواهان ایجاد ارتباط با آمریكا با هدف تأمین منافع این كشور در منطقه و جریان دیگر در واقع در جبهه رویارویی با اهداف سلطه جویانه اسراییل در منطقه قرار دارد.
عتریسی در ادامه با اشاره به تأكید رهبر معظم انقلاب بر وجود خطر تهدید آمیز صهیونیستها در جهان تأكید كرد: آیت الله خامنه ای با توجه به نقش مهم و تأثیرگذار نخبگان سیاسی، فرهنگی و علمای دین در روشن كردن افكار عمومی در رابطه با ترتیب بندی اولویت های امت اسلامی، توجه خود را بر نقش این طبقات جامعه در هدایت و آگاه كردن مردم معطوف كردند.
وی با اشاره به وجود اختلافات در جامعه های اسلامی گفت: وجود اختلافات میان مذاهب، رسوم، ادیان، قبایل و عشایر در جوامع اسلامی نه تنها یك امر طبیعی و عادی به شمار می آید بلكه سرچشمه تنوع، تعدد گرایی و غنای جوامع اسلامی است ولی متأسفانه امروز سعی می شود از این تنوع به عنوان جبهه های قتل و پاك سازی نژادی و مذهبی سوء استفاده شود از این رو رهبر معظم انقلاب همواره نسبت به حفظ تنوع در جوامع اسلامی تأكید دارند.
این كارشناس سیاسی ادامه داد: آیت الله خامنه ای نسبت به تجدیدنظر در تربیت بندی اولویت های امت اسلامی تأكید كردند تا بدین گونه نگاه ها را از بروز درگیریهای داخلی امت به سوی مبارزه با اسراییل تغییر جهت دهند.