امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دانته: به خاطر باخت ۷ بر یک از آلمان نیازی به همدردی ندارم

مدافع تیم ملی برزیل و عضو بایرن مونیخ یک ماه پس از شکست فراموش‌نشدنی ۷ بر یک از آلمان گفت نیازی به همدردی ندارد.
دانته: به خاطر باخت ۷ بر یک از آلمان نیازی به همدردی ندارم 1 یک ماه از مسابقات پرهیاهوی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل سپری شده اما به نظر می‌رسد هیاهوی ناشی از آن فروکش نکرده است.در همین ارتباط «دانته» مدافع برزیل و عضو بایرن‌مونیخ در آستانه شروع فصل جدید مسابقات اظهار داشت: نیازی به همدردی ندارم.
مدافع میانی این جمله را در مصاحبه با نشریه کیکر آلمان بیان کرد.
دانته: به خاطر باخت ۷ بر یک از آلمان نیازی به همدردی ندارم 1دانته که در بازی نیمه نهایی برزیل ۲۰۱۴ به بازی آمد و در باخت سنگین و تاریخی ۷ بر یک از ژرمن‌ها سهیم شد، در مصاحبه با نشریه معتبر آلمانی، بیشتر توضیح داد و اظهار کرد: در روزهای نخست پس از آن شکست بسیار بسیار ناراحت و شکست خورده بودم. شب‌ها اصلا نمی‌توانستم بخوابم. به هر حال از آن باخت مدتی گذشت و اکنون، هیچ نیازی ندارم که با من همدردی شود.
او ادامه داد: من یک مرد هستم و مسئولیت آنچه را انجام می‌دهم، می‌پذیرم.
وی امیدوار است گذر زمان باعث شود بتواند آن شکست مهیب را فراموش کند. مسئولان فنی بایرن نیز امیدوارند مدافع برزیلی از فضای آن شکست فاصله گیرد و به مانند همیشه موثر و مفید در خدمت سرخپوشان باواریایی باشد. به خصوص که بازی مهم سوپر جام یعنی دیدار چهارشنبه شب با بورسیادورتموند در زیگنال ایدوناپارک در راه است.
دانته تصریح کرد: اینجا دیگر بحث دانته به میان نیست. اگر بایرن برنده شود، خوشحال می‌شوم. فرقی هم ندارد که بازی کنم یا نه.
دانته: به خاطر باخت ۷ بر یک از آلمان نیازی به همدردی ندارم 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  مورینیو: به خاطر کریم بنزما ناراحت شدم
  قاضی هیتلر برای فدراسیون آلمان دردسرساز شد!
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  توجیهات سرمربی الاهلی بعد از باخت به استقلال/از داور تا روزه‌داری
  دوست ندارم جای دختر یا همسر آنتونیو کونته باشم
  مخالفت گسترده هواداران آنتورپ با سرمربی این تیم/نمره متوسط بیرانوند در شب باخت آنتورپ
  دربی را به خاطر رکورد سید جلال عقب بیاندازید.!
  زیان ۱۰۰ میلیون دلاری تیم های باشگاهی در آلمان
  افت قیمت ستاره های بوندسلیگا به خاطر کرونا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان