30-08-2014، 12:41
رئالی ها چند روز قبل با انتقالی 75 میلیون یورویی ، دی ماریا را به منچستریونایتد واگذار کردند ؛ با این وجود ، ماسچرانو معتقد است که جای خالی هموطنش در سانتیاگو برنابئو احساس خواهد شد .
خاویر ماسچرانو، هافبک باتجربه بارسا، معتقد است که رئال با فروش آنخل دی ماریا مرتکب اشتباه بزرگی شده است.
رئالی ها چند روز قبل با انتقالی 75 میلیون یورویی، دی ماریا را به منچستریونایتد واگذار کردند؛ با این وجود، ماسچرانو معتقد است که جای خالی هموطنش در سانتیاگو برنابئو احساس خواهد شد.

او به ال موندو دپورتیوو گفت:" این موضوعی نیست که من را نگران کند اما فکر می کنم آنها غیبت آنخل را اجساس می کنند. او بازیکنی است من بازی اش را خیلی دوست دارم. او یکی از 10 بازیکن برتر دنیاست. او به تیم در دفاع و حمله توازن لازم را می دهد و بسیار پرانرژی است. می توانید در پست های زیادی از او استفاده کنید."
ماسچرانو که دراین تابستان شایعاتی در مورد رفتنش به ناپولی به گوش می رسید، در نهایت قرارداد جدیدی با بارسا امضا کرد؛ اتفاقی که خودش از آن بسیار خوشحال است:" رابطه با باشگاه مانند ازدواج است. دو طرف به هم عادت می کنند. اگر تردیدی وجود دارد، باید صحبت کرد تا شرایط بدتر نشود.
به یاد دارم که جدایی از لیورپول آنطور که می خواستم، نبود و برای تمام عمرم حسرت می خوردم اگر جدایی ام از بارسا هم به این شکل می شد."