امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سازندگان Far Cry 4 امیدوارند شامل قانون حمایت از حیوانات نشوند

سازندگان Far Cry 4 امیدوارند شامل قانون حمایت از حیوانات نشوند 1
سازندگان Far Cry 4 امیدوارند که بتوانند از شکایت PETA (بنیاد مردمی رعایت اصول اخلاقی در برابر حیوانات)، به دلیل اجبار بازیکنان به کشتار حیوانات در بازی، جلوگیری کنند. کارگردان هنری Alex Hutchinson، این موضوع را تایید کرده است.

سری Far Cry به دلیل امکان کشتار حیوانات، برای لذت، پوست و ساخت وسایل، مشهور است. با این حال Hutchinson می گوید، که کشتار حیوانات به انتخاب بازیکن بستگی دارد، و حتی آن ها برای کشتن فیل پاداشی در نظر نگرفته اند.
نقل قول: امیدوارم PETA متوجه باشد که این عنوان یک بازی است، نه یک مستند. بهمین دلیل فکر می کنم ما در امان هستیم. بله برای بعضی ارتقاها به حیوانات نیاز دارید. اما موارد بسیار کمی در بازی، شما را مجبور به شکار یا کشتن یک حیوان می کند. بهمین دلیل فکر می کنم، این موضوع به حالات بازیکن بستگی دارد، که چقدر و کدام حیوان را می خواهید شکار کنید. برای مثال، پاداشی برای کشتن فیلها وجود ندارد. احساس کردیم که اینکار درست نیست.
Hutchinson، ادامه می دهد که مردم باید تفاوت بین دنیای واقعی و بازیهای ویدیویی، در این موارد  را درک کنند.
نقل قول: در این موضوع تفاوتی مشخص بین واقعیت و بازی وجود دارد. خود من، کارهای وحشتناکی در بازی انجام می دهد، که در دنیای واقعی هرگز قصد انجام آن ها را ندارم. بنابراین خیلی در این مورد نگران نیستیم.

سازندگان Far Cry 4 امیدوارند شامل قانون حمایت از حیوانات نشوند 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شینجی میکامی: اگر Resident Evil 4 Remake بازی خوبی باشد از آن حمایت خواهم کرد
  بازی Assassin’s Creed Valhalla شامل ساختارهای متفاوتی از جمله سیاستمداری خواهد شد
  هر دو شخصیت Eivor در بازی Assassin’s Creed Valhalla انتخاب اصلی سازندگان هستند
  تعدادی از حیوانات بازی Sea of Thieves توسط گربه‌های واقعی سازندگان صداگذاری شده‌اند
  سازندگان بازی The Division 2 فعلا برنامه‌ای برای عرضه این بازی بر روی Nintendo Switch
  سازندگان بازی System Shock 3: ما هنوز اینجا هستیم
  سازندگان بازی Quantum Error هنوز تاریخ انتشار دقیقی ندارند
  بازآفرینی بازی Artifact شامل یک بخش داستانی می‌شود
  سازندگان بازی Days Gone در حال توسعه‌ی یک بازی AAA جدید هستند
  گروهی از سازندگان حرفه‌ای Minecraft سازه‌ی عظیمی را در این بازی طراحی کرده‌اند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان