25-09-2014، 0:19
دست بر شانه هایم میزنی تا "تنهایی" م را بتکانی ، به چه می اندیشی ؟ تکاندن برف از روی شانه آدم برفی
♣
♦
♣
♦
به همان قدر که چشم تو پر از زیبایی است ، بی تو دنیای من ای دوست پر از "تنهایی" است
♣
♦
♣
♦
وفای اشک را نازم که در شبهای "تنهایی" ، گشاید بغض هایی را که پنهان در گلو دارم .♣
♦
♣
♦
من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران ، تو به اندازه "تنهایی" من شاد بمان
♣
♦
♣
♦
در زندگی به کسانی دل می بندیم که نمی خواهندمان و از وجود کسانی که می خواهندمان بی خبریم ، شاید این باشد دلیل "تنهایی" مان♣
♦
♣
♦
من چه تنها و غریبم بی تو در دریای هستی ، ساحلم شو غرق گشتم بی تو در شبهای مستی
♣
♦
♣
♦
غروب غمهایت را به هر قیمتی خریدارم ، اگر همدم شبهای "تنهایی" من باشی♣
♦
♣
♦
در غریبانه ترین لحظه ی "تنهایی" خود ، چشمهایم را که در آن دریایی از محبت موج میزند به تو خواهم بخشید ، تا هیچ گاه به پاکی احساسم شک نکنی
♣
♦
♣
♦
زندگی چون قفس است ، قفسی تنگ پر از "تنهایی" ، و چه خوب است دم غفلت آن زندان بان ، و سپس بال و پر عشق گشودن ، بعد از آن هم پرواز♣
♦
♣
♦
هر قطره اشک نشان دل شکستگی است ، هر سکوت نشان "تنهایی" است ، هر لبخند نشان مهربانی است ، هر پیام نشانی از دل تنگی من برای تو است
♣
♦
♣
♦
دوستی اتفاق است ، جدایی رسم طبیعت ، طبیعت زیباست ، نه به زیبایی حقیقت ، حقیقت تلخ است ، نه به تلخی جدایی ، جدایی سخت است نه به تلخی "تنهایی"♣
♦
♣
♦
شمع و پروانه و بلبل همه جمع اند ، بی رحم ، بیا رحم به "تنهایی" من کن
♣
♦
♣
♦
کسی که در آغوش غم بزرگ شده ، "تنهایی" بهترین همدم اوست♣
♦
♣
♦
آنگاه که "تنهایی" تو را می آزارد ، به خاطر بیاور که خدا بهترین های دنیا را تنها آفریده
♣
♦
♣
♦
عشق زاییده ی "تنهایی" است و "تنهایی" نیز زاییده ی عشق♣
♦
♣
♦
بلندترین شاخه ی درخت ، یک واژه را می فهمد ، و آن هم "تنهایی" ست
♣
♦
♣
♦
چون خيالت همه شب مونس و همراه من است ، شرم دارم كه شكايت كنم از تنهايي .♣
♦
♣
♦
دنيابه من نياموخت درغيابت صبورباشم اما وفا به من آموخت كه فراموشت نكنم!
♣
♦
♣
♦
اين عشق براي من هيچ نداشت اما...
گلهاي بالشم را باغبان خوبي بود اشكهاي هر شب من.♣
♦
♣
♦
يکي ميدونه دوسش داري، يکي نميدونه دوسش داري... بيچاره اوني که فکر مي کنه دوستش داري♣
♦
♣
♦
سلام اي اشناي غريبه منم ان غريبه كه يادم رفته آشنايي!♣
♦
♣
♦
تحمل "تنهایی" بهتر از گدایی محبت است
♣
♦
♣
♦
بگذار سرنوشت هر راهی که میخواهد برود ، ما راهمان جداست ، ابرها تا میتوانند ببارند ، ما چترمان خداست
♦
♣
♦
وفای اشک را نازم که در شبهای "تنهایی" ، گشاید بغض هایی را که پنهان در گلو دارم .♣
♦
♣
♦
من به اندازه چشمان تو غمگین ماندم و به اندازه هر برق نگاهت نگران ، تو به اندازه "تنهایی" من شاد بمان
♣
♦
♣
♦
در زندگی به کسانی دل می بندیم که نمی خواهندمان و از وجود کسانی که می خواهندمان بی خبریم ، شاید این باشد دلیل "تنهایی" مان♣
♦
♣
♦
من چه تنها و غریبم بی تو در دریای هستی ، ساحلم شو غرق گشتم بی تو در شبهای مستی
♣
♦
♣
♦
غروب غمهایت را به هر قیمتی خریدارم ، اگر همدم شبهای "تنهایی" من باشی♣
♦
♣
♦
در غریبانه ترین لحظه ی "تنهایی" خود ، چشمهایم را که در آن دریایی از محبت موج میزند به تو خواهم بخشید ، تا هیچ گاه به پاکی احساسم شک نکنی
♣
♦
♣
♦
زندگی چون قفس است ، قفسی تنگ پر از "تنهایی" ، و چه خوب است دم غفلت آن زندان بان ، و سپس بال و پر عشق گشودن ، بعد از آن هم پرواز♣
♦
♣
♦
هر قطره اشک نشان دل شکستگی است ، هر سکوت نشان "تنهایی" است ، هر لبخند نشان مهربانی است ، هر پیام نشانی از دل تنگی من برای تو است
♣
♦
♣
♦
دوستی اتفاق است ، جدایی رسم طبیعت ، طبیعت زیباست ، نه به زیبایی حقیقت ، حقیقت تلخ است ، نه به تلخی جدایی ، جدایی سخت است نه به تلخی "تنهایی"♣
♦
♣
♦
شمع و پروانه و بلبل همه جمع اند ، بی رحم ، بیا رحم به "تنهایی" من کن
♣
♦
♣
♦
کسی که در آغوش غم بزرگ شده ، "تنهایی" بهترین همدم اوست♣
♦
♣
♦
آنگاه که "تنهایی" تو را می آزارد ، به خاطر بیاور که خدا بهترین های دنیا را تنها آفریده
♣
♦
♣
♦
عشق زاییده ی "تنهایی" است و "تنهایی" نیز زاییده ی عشق♣
♦
♣
♦
بلندترین شاخه ی درخت ، یک واژه را می فهمد ، و آن هم "تنهایی" ست
♣
♦
♣
♦
چون خيالت همه شب مونس و همراه من است ، شرم دارم كه شكايت كنم از تنهايي .♣
♦
♣
♦
دنيابه من نياموخت درغيابت صبورباشم اما وفا به من آموخت كه فراموشت نكنم!
♣
♦
♣
♦
اين عشق براي من هيچ نداشت اما...
گلهاي بالشم را باغبان خوبي بود اشكهاي هر شب من.♣
♦
♣
♦
يکي ميدونه دوسش داري، يکي نميدونه دوسش داري... بيچاره اوني که فکر مي کنه دوستش داري♣
♦
♣
♦
سلام اي اشناي غريبه منم ان غريبه كه يادم رفته آشنايي!♣
♦
♣
♦
تحمل "تنهایی" بهتر از گدایی محبت است
♣
♦
♣
♦
بگذار سرنوشت هر راهی که میخواهد برود ، ما راهمان جداست ، ابرها تا میتوانند ببارند ، ما چترمان خداست