15-12-2014، 23:27
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کریس همسورث مرد خانواده است، اما حتی ثور هم محدودیت های خود را دارد!

کریس همسورث مرد خانواده است، اما حتی ثور هم محدودیت های خود را دارد!
در مصاحبه ی جدید ژانویه ی مجله ی GQ؛ مرد متاهل ، پدر سه فرزند، اعتراف کرد که صبوری خود را نسبت به برادر 24 ساله اش
از دست داده است دربرابر کارهای اشتباهی که خود نیز سال های پیش انجام میداد.
او گفت"من لیام را می دیدم که کارهایی را انجام میداد که وقتی من همسن او بودم،انجام میدادم. مانند داشتن روابطی
که نباید باشند و بی پروایی تنها برای نشان دادن یک چیز!" (او نام شخص خاصی را نیاورد اما گمان میرود منظور او دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مایلی سایرس بوده )
مایلی سایرس بوده )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر بزرگتر کریس،لوک 34 سالهـ ، یک بار کریس رو در جایگاه اصلیش قرار داد.
"وقتی ما در خونه ی قبلی خود بودیم(در استرالیا) من خیلی بی ثبات شده بود، و پر از تشویش! بخاطر اینکه من چیزی درباره ی خوبی ام نمیدانستم"
او ادامه داد"آره من اینو خیلی میخواستم! من سال ها مضطرب بودم! به طور مداوم به مردم میگفتم که من تنها
بخشی از soap opera (نوعی سریال تلویرزیونی عامه پسند) نیستم بلکه من هنرمند واقعی ام! و به یاد میارم که لوک منو زد و بهم گفت گمشو، چیزی که از گفتنش متنفر بود!"
سلب دیلی
"وقتی ما در خونه ی قبلی خود بودیم(در استرالیا) من خیلی بی ثبات شده بود، و پر از تشویش! بخاطر اینکه من چیزی درباره ی خوبی ام نمیدانستم"
او ادامه داد"آره من اینو خیلی میخواستم! من سال ها مضطرب بودم! به طور مداوم به مردم میگفتم که من تنها
بخشی از soap opera (نوعی سریال تلویرزیونی عامه پسند) نیستم بلکه من هنرمند واقعی ام! و به یاد میارم که لوک منو زد و بهم گفت گمشو، چیزی که از گفتنش متنفر بود!"
سلب دیلی