24-01-2015، 18:21

شکر 1 کیلو
آب 1 لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و به غلظت شهد مربا برسد.
موز ها را پوست کنده حلقه حلقه کنید(من از چاقوی موج دار استفاده کردم که شکل برش ها زیبا تر به چشم بیاد)

#از این مربا برای تزئین دسر و شیرینی های مختلف می توانید استفاده کنید.
##در صورت تمایل به جای 1 لیوان آب در مرحله اول 2 لیوان آب به شکر اضافه کنید و بعد از پخت مربا مقدار شهد اضافه رو از مربا جدا کرده و به عنوان شربت موز استفاده کنید.
###از موز هایی که لکه قهوه ای دارند استفاده نکنید چون مربا رو بد شکل و بد رنگ می کنه.موز های سفت گزینه مناسب تری هستن برای مربا.
####آبلیمو رو حتما اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه.
#####اگر موز ها رو زودتر برش زدید و شهد هنوز قوام نیومده بود برای اینکه موز ها سیاه نشن مقداری آب لیمو روی موز ها بریزید.و در مرحله آخر مربا رو بچشید اگر زیاد ترش نبود آبلیمو رو اضافه کنید .
