24-01-2015، 18:46
بادمجان سیب زمینی
فلفل دلمه
گوجه فرنگی
پیاز
گوشت چرخ کرده
سس سفید
پنیر پیتزا
بادمجان - سیب زمینی - فلفل دلمه - گوجه فرنگی و پیاز را حلقه حلقه کرده و بادمجان را چند دقیقه در آب نمک قرار بدهید تا تلخیش گرفته بشود.بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه سرخ کنید .گوشت چرخ کرده را با پیاز، زرد چوبه،ادویه تفت دهید.
کف قالب مورد نظر یا ظرف پیرکس را چرب کنید و به صورت لایه لایه به ترتیب سیب زمینی - بادمجان - گوشت - فلفل دلمه - پیاز - گوجه فرنگی را قرار دهید.روی تمام مواد سس سفید ریخته و لایه آخر را با پنیر پیتزای بپوشانید.ظرف را در فر قرار دهید .بعد از اینکه روی خوراک به اندازه دلخواه برشته شد قالب را از فر خارج کنید وقتی کاملا خنک شد برش بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه سس سفید
آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
کره 50 گرم(یا روغن 2 قاشق غذا خوری)
شیر 1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
کره آب شده را با آرد+نمک روی حرارت قرار دهید تا وقتی که بوی آرد بو بخورد قبل از تغییر رنگ آرد شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کمی غلیظ شود .(قبل از اینکه سفت بشه از روی حرارت بردارید)
فلفل دلمه
گوجه فرنگی
پیاز
گوشت چرخ کرده
سس سفید
پنیر پیتزا
بادمجان - سیب زمینی - فلفل دلمه - گوجه فرنگی و پیاز را حلقه حلقه کرده و بادمجان را چند دقیقه در آب نمک قرار بدهید تا تلخیش گرفته بشود.بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه سرخ کنید .گوشت چرخ کرده را با پیاز، زرد چوبه،ادویه تفت دهید.
کف قالب مورد نظر یا ظرف پیرکس را چرب کنید و به صورت لایه لایه به ترتیب سیب زمینی - بادمجان - گوشت - فلفل دلمه - پیاز - گوجه فرنگی را قرار دهید.روی تمام مواد سس سفید ریخته و لایه آخر را با پنیر پیتزای بپوشانید.ظرف را در فر قرار دهید .بعد از اینکه روی خوراک به اندازه دلخواه برشته شد قالب را از فر خارج کنید وقتی کاملا خنک شد برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه سس سفید
آرد سفید 1 قاشق سوپ خوری
کره 50 گرم(یا روغن 2 قاشق غذا خوری)
شیر 1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
کره آب شده را با آرد+نمک روی حرارت قرار دهید تا وقتی که بوی آرد بو بخورد قبل از تغییر رنگ آرد شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کمی غلیظ شود .(قبل از اینکه سفت بشه از روی حرارت بردارید)