نظرسنجی: ایا این داستان ها ی واقعی رو دوست دارید
از مطالب رازی بودید
سوال درباره عارفان ذکر و غیره
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اب سیرین وپاداش زنا نکردن

با سلام ایا اب سیرین را میشناسید همان تعبیر کننده خواب بزرگ البته علم تعبیر خواب کسی ندارد و خوابگزاران دروغ میگوییند این علم فقط از طریق خدای مهربان قابل دریافت میباشد ابن سیرین همیشه بوی خوش میداد روزی شخصی از او پرسید چراتو همیشه بوی خوش میدهی گفت داستانش طولانی است اما وقتی ان مرد اورا قسم داد گفت من در جوانی بسیار زیباو خوش چهره بودم من شاگرد یک پارچه فروش بودم زنی هرروز به مغازه ما سرمیزد و پارچه میخرید روزی وقتی صاحب مغازه در مغازه نبود ومن مغازه را اداره میکردم ان زن همراه کنیزش امد و پارچه ای خرید بعد گفت اگر میخواهی پولت رابگیری همراه من بیا و در خانه ام بگیر ابن سیرین در مغازه را بسته و همراه ان زن راهی خانه شد وقتی به داخل خانه امد زن اورا انجا نشاند و خود را به انواع جواهرات اراسته کرد بعد با ابن سیرین حرف زد تا دستور دادند سفرهی رنگینی پهن کردند و دل از اعضا در اوردن تا اینکه ان زن سر اصل مطلب رفت گفت میبینی که من پارچه های زیادی دارم قصد من از اوردن تو این بود که کام دل براورم (زناکنم) ابن سیرین هم بدش نمیامد با ان زن زیبا زنا کند اما ناگهان انگار کسی در گوشش گفتاگر کسی از نفسش پیروی نکند قطعا بهشت جایگاه اوست برای همین به ان زن بی توجهی میکرد و هرچی ان زن میخواست را براورده نمیکرد تا اینکه ان زن به غلامان خود دستور داد تابا چوب بیایند بعد ابن سیرین را تهدید کرد اگر هرچی میخوام را براورده نکنی انقدر میزننت تا بمیری بعد ابن سیرین گفت حاضرم بمیرم تا به این گناه الوده شوم بعد کنیزان انقدر اورا زدند تا خونی شد پس نقشهی دیگه ای کشید و گفت باشه قبوله اما اول بذارید قضای حاجت کنم (دستشویی) وقتی به دستشویی رفت سر صورت خود را به مدفوع خویش الوده کرد وان را به زنان نشان داد پس سریع به سمت در فرار کرد ان در قفل بود اما به اذن خدا باز شد سپس ابی یا جویی پیدا کرد تا دست صورتش را در ان بشوید ناگهان مردی اسب سوار امد گفت امروز از خدا پیروی کردی و برای رضای او از گناه گریختی بیا این لباس را برتن کن که همیشه بوی کار خوبت را میدهد سپس ابن سیرین در همان حال در سینه اش دردی احساس کرد همان علم تعبیر خواب از ان به بعد مردم ان زمان برای پی بردن به حقیقت خوابهای خوب یا بدشان به ابن سیرین مراجعه میکردند البته شاید نه همه مردم چون شاید اون موقع امامی هم بود به هر حال این بود داستان ابن سیرین یکی از امامان معصوم ما گفته اگر کسی در دلش غیر از هوای خشنودی خدا هوایی خطور نکند من ضمانت میکنم دعایش مستجاب میشود این را بدانید که امامای عزیز ما چیزیرو ضمانتنمیکنن مگر اینکه از درست بودنش اگاه باشن بازم براتون داستان های بهتر دارم تا بعد
پاسخ
 سپاس شده توسط mr.destiny ، Mr.Unnamed
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان