امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جراحی های کف دست برای تغییر سرنوشت (+تصاویر)

فال و کف بینی شغل زیرزمینی بسیاری از کشور های دنیا می باشد ولی علاوه بر محدودیت ها دارای مشتریان زیادی می باشد به طوری که مردم ژاپن فکر می کنند تمام زندگی شان در کف دستشان آمده است . 

رواج کف بینی در ژاپن به حدی رسیده است که مردم فکر می کنند تمام زندگی آن ها می تواند از روی کف دستشان معین شود. برخی از ژاپنی ها بر این عقیده هستند که هر چه در کف دستشان وجود داشته باشد همان در زندگی برای آن ها رخ می دهد.برخی کلینیک ها در ژاپن این روزها عمل های ساده روی دست انجام می دهد که سرنوشت انسان ها را تغییر می دهد. بنا به اعتقادات مردم این افراد می توانند خطوط کف دست را تغییر دهند.

از دو هفته پیش که این عمل های جراحی آغاز شده است 37 نفر برای تغییر سرنوشتشان اقدام به عمل جراحی کرده اند. در این جراحی خطوطی خاص بنا به خواسته مشتری به کف دست اضافه می شود تا سرنوشت زندگی تغییر کند.

هزینه هر یک از این عمل ها نزدیک به 1000 دلار است و در این میان دولت ژاپن هم کاری به این کلینیک ها ندارد و آن ها آزادانه فعالیت خود را ادامه می دهند. این عمل تنهای 10 دقیقه طول می کشد و تنها حاصل آن دستی زخمی و از فرم خارج شده است.
                                                                                                                                                                                                             دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جراحی های کف دست برای تغییر سرنوشت (+تصاویر) 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جراحی های کف دست برای تغییر سرنوشت (+تصاویر) 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جراحی های کف دست برای تغییر سرنوشت (+تصاویر) 1
خبر از من داری؟

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه….. که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت….

خبرهای من به تو نمیرسد
پاسخ
 سپاس شده توسط radmehr rad ، DARK.H ، ^Aytin^ ، M.H2 ، ☠CrAzY✘G!Яl☠
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شش پرامپت چت جی پی تی که زندگی شمارو تغییر میدن!
Book «بی‌نهایت» و «بی‌کران» به اینجا تغییر مسیر دارند.
  اختراعات علمی بی نظیر علی پوراحمد در جهان که آینده بشر را تغییر خواهدا
Lightbulb دانستنی تاثیر اسم بر سرنوشت!
  این بیماری روانی بخشی از مغز را تغییر می‌دهد
  ال‌اس‎‌دی چگونه خودآگاهی ما را تغییر می‌دهد؟
  دلایل علمی تغییر فصل‌ها را بشناسید !
  آیا می توانیم در آینده بینی نوزادان را به دلخواه تغییر بدهیم؟
  تغییر ژنتیک موش‌ برای تقویت حس بویایی
  آنچه مردم جهان برای صبحانه می‌خورند + تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: