امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوشحالم که پرسپوليس جوان شده است

سيد جلال حسيني مدافع ملي پوش پرسپوليس معتقد است که اين تيم در ادامه بازي هاي ليگ برتر کار سختي براي قهرماني دارد.

حسيني در مورد شرايط پرسپوليس و آينده اين تيم مي گويد:«حالا تيم‌ها روي پرسپوليس حساس‌تر شده‌اند و کار را براي‌مان سخت‌تر مي‌کنند. ضمن اينکه يک بازي هيچ‌وقت ملاک موفقيت نيست و با يک برد نمي‌شود گفت چه تيمي چند مرده حلاج است. از اين به بعد کارمان خيلي سخت‌تر است چون همه تيم‌ها خوب بسته شده‌اند و مدعي‌اند. بايد طوري بازي کنيم که بعدا بتوانيم بگوييم ما هم مدعي هستيم.»
او در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس مي‌تواند مدعي باشد تاکيد مي کند:«تيم به خوبي بسته شده و ما هم از روز اول همه کار کرده‌ايم که بتوانيم مدعي باشيم. با اين تيمي که داريم حتما مي‌توانيم.من واقعا خوشحالم که تيم‌مان اين‌قدر جوان شده و برنامه‌ريزي يعني همين. آنها با جو پرسپوليس آشنا شده اند و آماده مي‌شوند براي سال‌هاي بعد. آن‌وقت مي‌توانيم يک تيم خيلي خوب و هماهنگ داشته باشيم.»
حسيني در مورد بازي با ذوب آهن هم حرف مي زند:« شرايط آب و هوايي اصفهان خيلي سنگين است. از طرفي ذوب‌آهن هوادارانش را هم دارد و يک تيمي هم هست که هميشه بايد مراقبش بود. مخصوصا حالا که بازي اولش را هم باخته. البته کار براي هر دو تيم سخت است ولي ما بايد حواس‌مان باشد که احساسي بازي نکنيم تا بتوانيم سه امتياز اين بازي را هم بگيريم.»
رويانيان گفته حسيني هنوز پولي نگرفته. خود حسيني در اين خصوص مي گويد:« پول نگرفته‌ايم ولي خب مشکلي هم نيست. الان وقت خوبي براي حرف زدن درباره پول نيست. نه که مسائل مالي مهم نباشد، نه ولي ما فعلا فقط دنبال موفقيت پرسپوليس هستيم و براي تيم تلاش مي‌کنيم نه براي خودمان. براي همين وقتي بحث بنز و پورشه را مطرح کردند دلخور شدم. البته منظور بدي هم نداشتم ولي واقعا درست نبود که آن حرف‌ها را بزنند چون ما چيزي نگرفته بوديم. الان هم بهتر است درباره‌اش حرف نزنيم تا خداي نکرده تيم به حاشيه نرود.»
از حسيني در مورد لغو اردوي تيم ملي در پرتغال که به خاطر بي‌پولي فدراسيون بود سوال مي کنيم و او مي گويد:«خيلي بد شد. من واقعا از اين بابت ناراحتم. کاش اين اتفاق نمي‌افتاد و تيم‌ملي يک محک خوب مي‌خورد. مطمئنا ما اگر آنجا با تيم‌هاي ضعيف هم بازي مي‌کرديم باز براي‌مان مفيد بود و برد مي‌کرديم.وقتي به جام جهاني صعود کرديم گفتم مردم بايد خوشحال باشند. شادي حق اين مردم است اما مسوولان بايد به فکر برنامه‌ريزي مي‌بودند. نمونه‌اش همين اردوي پرتغال. مي‌رفتيم حتي يک بازي هم انجام مي‌داديم براي‌مان خوب بود. شايد همان يک بازي را هم مي‌باختيم ولي هزار تا مشکل ديگرمان حل مي‌شد.»
حسيني تاکيد مي کند:«لغو اردوي پرتغال به ضرر تيم ملي شد.ما خيلي به اين‌جور اردوها نياز داريم. ديديد که يک ماه در اردو بوديم و شرايط واقعا سخت بود اما با بردن قطر اميدوار شديم و بعد هم لبنان را با اقتدار برديم. هر چند که بايد با نتيجه بهتري مي‌برديم.البته اينطور نيست که فدراسيون نخواهد براي تيم‌ملي کاري بکند ولي اميدوارم زودتر برنامه‌اي تنظيم کند که بتوانيم خودمان را محک بزنيم و با آمادگي کامل به جام جهاني برويم.»
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  جهانبخش: از بودن در این باشگاه زیبا خوشحالم
  از بردن پرسپولیس بیشتر از گلزنی‌ام خوشحالم/ شرایط سختی داریم
  بررسی مرگ دلخراش داور جوان در شهرکرد
  حراج صدمیلیاردی ستاره جوان فوتبال ایران!
  آمادگی غافلگیرکننده پیرمرد جوان شهرخودرو!
  ذوالفقارنسب: تیم فوتبال هفت نفره نیاز به جوان گرایی دارد
  جوان‌ترین ورزشکار راه یافته به المپیک ۲۰۲۰ مشخص شد
  برانکو: دربی را ندیدم اما برای هواداران پرسپولیس خوشحالم
  اوج گرفتن مهاجم جوان بارسا؛ سه گل در دو بازی اخیرش
  رونالدو: هنوز جوان هستم و می خواهم بازی کنم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان