14-03-2015، 15:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-03-2015، 15:36، توسط |мιѕѕ мєняαѕα|.)
کمپانی استار هوس جواب سه تا سوال از سوالایی رو که طردفدار از اوپا پرسیده بودن رو امروز تو اف
بی پست کرد
و منم خیلی زود بخاطر این که میدونستم همه خیلی دوستدارید بخونین براتون گذاشتم
فقط مثه این که این بخش اوله و بازم قراره جوابارو بزارن ولی ایندفه فقط به سه تا جواب داده

.سوال: شما چگونه میتونید همیشه همون عشق و محبت رو نسبت به طرفدارانتون داشته باشید؟
(یعنی به همون مقداری که طردفدارا بهش دارن)
جواب لی مین هو: من فکر می کنم برای طردفدارم هم به همین شکل باشه.این که چجوری اونا همیشه بهم عشق و علاقه نشون میدن و ساپورتم می کنن(ینی منظوره اوپا این که همونطور که طرفدارام دوستم دارن و بهم عشق می ورزن منم همونقدر دوسشون دارم و بهشون عشق می ورز

پاسخ لی مین هو بو سوالات شما
.سوال: تو روز سال نو چند کاسه برنج خوردی؟
جواب لی مین هو: من سه تا کاسه خوردم
3.سوال:کیم چی بیشتر دوستداری سا یا گوشت؟
( dumpling منظورش اون گوشت های گرد و قلمبه گوشت و کیم چیه)
جواب لی مین هو :Galbi dumpling (یه نوع غذا کره ای که نمیدونم چیه سرج کنین تو گوگل قیافش که خوشمزه به نظر میرسه)
بی پست کرد
و منم خیلی زود بخاطر این که میدونستم همه خیلی دوستدارید بخونین براتون گذاشتم
فقط مثه این که این بخش اوله و بازم قراره جوابارو بزارن ولی ایندفه فقط به سه تا جواب داده

.سوال: شما چگونه میتونید همیشه همون عشق و محبت رو نسبت به طرفدارانتون داشته باشید؟
(یعنی به همون مقداری که طردفدارا بهش دارن)
جواب لی مین هو: من فکر می کنم برای طردفدارم هم به همین شکل باشه.این که چجوری اونا همیشه بهم عشق و علاقه نشون میدن و ساپورتم می کنن(ینی منظوره اوپا این که همونطور که طرفدارام دوستم دارن و بهم عشق می ورزن منم همونقدر دوسشون دارم و بهشون عشق می ورز

پاسخ لی مین هو بو سوالات شما
.سوال: تو روز سال نو چند کاسه برنج خوردی؟
جواب لی مین هو: من سه تا کاسه خوردم
3.سوال:کیم چی بیشتر دوستداری سا یا گوشت؟
( dumpling منظورش اون گوشت های گرد و قلمبه گوشت و کیم چیه)
جواب لی مین هو :Galbi dumpling (یه نوع غذا کره ای که نمیدونم چیه سرج کنین تو گوگل قیافش که خوشمزه به نظر میرسه)