امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحران افزایش مصرف آب در آستانه تابستان

#1
نرژی - در شرایطی که بارندگی امسال حکایت از گذر دوران خشکسالی داشته اما آمارها نشان می دهد که اگرچه بارندگی افزایش یافته اما به همان میزان نیز امسال در آستانه تابستان، مصرف آب افزایش چشمگیری یافته است.

آذرجزایری : درحالی خبر می رسد که حجم خروجی آب از سدهای کشور بیش از 5 میلیارد متر مکعب نسبت به مدت مشابه سال آبی سال گذشته افزایش نشان می دهد که هنوز تابستان فرا نرسیده و طی این مدت نیز بالا رفتن دما همانند گرمای بهار سال گذشته تجربه نشده است.

دراین بین اگرچه عطارزاده معاون وزیر نیرو در امور آب در گفت وگو با خبرآنلاین به افزایش بارندگی در کشور نسبت به سال گذشته تاکید می کند اما همچنان از اظهارات وی نگرانی از بابت افزایش مصرف آب و عدم تامین نیاز کشور احساس می شود.

به گفته او، درست است که امسال ایران خشکسالی را پشت سر گذاشته اما این امر بدین معنی نیست که مردم صرفه جویی را فراموش کنند.
از سویی دیگر آمارها نشان می دهد حجم کل مصرف آب در شهر تهران از ابتدای سال جاری تاکنون به 136 میلیون و 362 هزار مترمکعب رسیده در حالیکه این میزان در دوره مشابه سال گذشته 132 میلیون و 85 هزار مترمکعب گزارش شده بود.
درعین حال، میزان بارش های کشور از ابتدای مهرماه 90 تاکنون به 183 میلیمتر رسیده که این میزان در مقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته پنج درصد افزایش یافته است.
همچنین حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون در مقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته بیش از سه درصد کاهش یافته است.
حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در دوره مورد بررسی سال آبی جاری با کاهش 2/3 درصدی در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته به 24 میلیارد و 520 میلیون مترمکعب رسیده است. این میزان در زمان مشابه پارسال 25 میلیارد و 330 میلیون مترمکعب گزارش شده بود.
براساس این گزارش، حجم آب ورودی به سدهای کشور در پایان هفته گذشته 25 میلیارد و 880 میلیون مترمکعب به ثبت رسید که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته نزدیک به دو میلیارد و 950 میلیون مترمکعب افزایش نشان می دهد.
این میزان در زمان مشابه سال آبی گذشته 22 میلیارد و 930 میلیون مترمکعب گزارش شده بود.
بر اساس این گزارش، حجم آب ورودی به سدهای کشور در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته، 9/12 درصد افزایش یافته است.
حجم آب خروجی از سدهای کشور نیز از ابتدای مهرماه 90 تا پایان هفته گذشته 20 میلیارد و 110 میلیون مترمکعب گزارش شد که میزان آب خروجی در زمان مشابه پارسال 15 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب بوده است.
بحران افزایش مصرف آب در آستانه تابستان 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، m تنها ، ps3000 ، love 2012
آگهی
#2


خب معلومه وقتي هواگرم ميشه مصرف آب هم بالا ميرهSmile
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، Armina
#3
خیلییییییییییییییی جالب بودSleepyمرسیSleepy
اره معلومه ام تنها اما کامل بخونش این همه عددو رقم داده اوناش مهمهUndecided
آنان که با زندگی میسازند زندگی را میبازند
پاسخ
 سپاس شده توسط m تنها ، Armina
#4


اره ميدونم Smile
پاسخ
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ... ، Armina


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کارنامه امتحانات تابستان در سامانه مای مدیو منتشر شد.
  ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون های نوبت تابستان 1403
  ✅ افزایش نمرات ۹ درس در امتحانات نهایی پایه دوازدهم
  افزایش ۱۵۰ هزارتومانی قیمت سکه
  لزوم مصرف مرغ کمتر از ۱.۸ کیلوگرم برای حفظ سلامت
  اردکانیان: ۴ میلیون مشترک کم مصرف شامل آب‌ بهای رایگان می شوند
  تابستان امسال ۴۱.۸ درصد جمعیت سن کار کشورشاغل بودند
  اقدامات کشورهای مختلف در پی افزایش مجدد شیوع کرونا
  افزایش احتمال انتقال کرونا در محیط‌های بسته
  انتقاد نیکولاس برنز از سیاست خارجه واشنگتن در بحران کرونا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان