امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شوت به لانه کلاغ ها

#1
شوت به لانه کلاغ ها 1


هنوز ساعت 11 نشده. مارکار آقاجانیان و میکو کنزها را می‌چینند. تابش آفتاب هم باعث شده تا هوا گرم‌تر از روزهای قبل باشد. مسوول تدارکات آب معدنی و ویتامین‌ها را کنار زمین می‌گذارد تا بازیکنان مشکلی از بابت تشنگی نداشته باشند. قرار است تمرین ساعت 11 آغاز شود. 5 دقیقه مانده که بازیکنان یکی یکی وارد می‌شوند. اول جواد نکونام و امیرحسین صادقی با حالتی خندان انگار دارند خاطره‌ای را مرور می‌کنند. صحبت‌شان گل انداخته که وارد زمین می‌شوند و با مربیان دست می‌دهند. آندو و جباری هم بازیکنان بعدی هستند که به زمین چمن کمپ می‌رسند. بعد هم بقیه بازیکنان وارد می‌شوند تا تمرینی شاداب را در یک هوای مطبوع انجام دهند.
نکته‌ای که چشم بازیکنان را به خود خیره می‌کند توپی است که کنار زمین گذاشته شده. این توپ، همان توپ جام جهانی است که به تمام تیم‌های حاضر در برزیل داده شده تا با آن تمرین کنند. این توپ‌ها باعث شد تا بازیکنان دقایقی روپایی بزنند، آن هم برای عادت به توپ‌های جدید. کارلوس کروش کنار زمین ایستاده اما خیلی زود تیم را جمع می‌کند تا برای آنها صحبت کند. کروش نزدیک 15 دقیقه حرف می‌زند و بعد کار را می‌سپارد به میکو تا بدن‌ها را گرم کند. ابتدا دویدن دور زمین. قریب به اتفاق بازیکنان قرمز پوشیده‌اند اما چند نفری هم سردشان است و لباس مشکی هم روی لباس قرمز خود به تن کرده‌اند. آندو، رضا نوروزی، مجتبی جباری، خسرو حیدری، جواد نکونام و احمد آل نعمه این دسته از بازیکنان هستند. دویدن دور زمین که تمام می‌شود، گرم کردن با توپ استارت می‌خورد. میکو باز هم طراح اصلی این تمرین است. او با شور و حال بالای خود، انرژی مضاعفی به بازیکنان می‌دهد. بازیکنانی که یکسری‌شان هنوز خواب‌آلود هستند و به‌طور کامل بیدار نشده‌اند. استارت‌های کوتاه و بلند، پاسکاری‌های دو به دو و حرکات کششی، تمرین‌هایی است که میکو به بازیکنان می‌دهد. او در این بخش چند باری هم سوت می‌زند و به بازیکنان تذکراتی می‌دهد. نمونه‌اش اینکه: «روی پنجه بدوید» دن گاسپار هم دروازه‌بان‌ها را به گوشه‌ای از زمین می‌برد تا با آنها اختصاصی کار کند. لک و مکانی زیر نظر او گلری تمرین می‌کنند.
گرم کردن و بدنسازی بازیکنان حدود 40 دقیقه طول می‌کشد. بعد از پایان این تمرین، کروش وارد می‌شود. زمین را کوچک می‌کند، دستور می‌دهد تا دروازه‌های کوچک را بیاورند تا فوتبال و حفظ توپ در فضای بسته انجام شود. کروش بازیکنان را به دو گروه تقسیم می‌کند؛ دو گروه 10 نفره. یک گروه کاور فسفری به تن می‌کنند و گروه دیگر سفید. معلوم است که اصلی‌ها فسفری پوشیده‌اند چون سیدجلال، پژمان منتظری، امیرحسین صادقی، محمدرضا خانزاده، آندو، نکونام، جباری، خسرو حیدری، مهرداد پولادی و مسعود شجاعی در این گروه قرار دارند.
کروش در این میان از بازیکنان خواست تا ابتدا حفظ توپ کنند و سپس عمق دفاع حریف را نشانه بگیرند. او برای چند بار با سوت الکترونیکی که در دست داشت، تمرین را قطع کرد و نکاتی به بازیکنان گفت. پرس، نوع پاس دادن و حمله از عمق دفاع نکاتی بود که کروش به بازیکنان گوشزد کرد. برخی جملات کروش خطاب به بازیکنان این بود: «با عجله کار نکنید، تمرکز داشته باشید، فضاهای خالی را پر کنید.» او حتی از امیرحسین صادقی یا محسن بنگر که در قلب دفاع دو تیم حضور داشتند خواست پاس‌های بلندی به عمق خط دفاع حریف بدهند تا بال‌های کناری جمع شوند و از آنها به عنوان یک مهاجم هدف بهره ببرند.
بعد از پایان فوتبال در زمین کوچک، بازیکنان 10 دقیقه به ارسال پاس‌های بلند روی آوردند. هم‌پستی‌ها در دو تیم روبروی هم ایستادند و دو به دو پاس بلند به هم دادند. کمی آنطرف‌تر، دن گاسپار حرکات کششی برای بازیکنان در نظر گرفت تا آنها بدن‌های خود را سرد کنند اما این پایان کار برای گلرها نبود. کروش آنها را فراخواند تا درون دروازه بایستند. برای چه؟ گلرها تعجب کردند چون بدن‌شان سرد شده بود اما به‌دستور کروش باید درون دروازه می‌ایستادند تا شوت بازیکنان را مهار کنند. ابتدا مکانی درون دروازه ایستاد و بعد حامد لک. گروه فسفری که متشکل از 10 بازیکن بود، 10 شوت زد که هیچ‌کدام‌شان گل نشد. کروش هم برای این بازیکنان تنبیه در نظر گرفت. چه تنبیهی سخت‌تر از شنا! گروه فسفری مجبور شدند دست‌ها را روی زمین بگذارند و شنا بروند. آندو تمایلی به شنا رفتن نداشت و به شوخی اعتراض‌هایی انجام می‌داد اما با دستور کروش و گاسپار مجبور به انجام تنبیه شد تا بازیکنان گروه سفید با خواندن شعر: «دست، دست، دست» خلعتبری و آندو را برای ثانیه‌هایی سوژه کنند.
بعد از پایان شوت زدن بازیکنان، آنها بدن‌های خود را سرد کردند تا اولین تمرین اینگونه شاداب و با طراوت به پایان برسد.


به تیربزن، ببر!

گاسپار عادت دارد بعد از تمرین‌های سنگینی که برای دروازه‌بان‌ها در نظر می‌گیرد، یک بخش متنوع هم به آنها اختصاص دهد. این بار ضربه زدن به سمت دروازه در دستور کار گاسپار، لک و مکانی قرار گرفت. این سه روی زدن ضربه به تیر دروازه شرط‌بندی کردند که این بخش از تمرین آنها با طراوت خاصی دنبال شد. در نهایت هر یک، یک بار توپ را به تیر دروازه زدند تا برای دقایقی هم که شده، خستگی از تن آنها دربرود.

لژیونرها نبودند، بیک‌زاده هم نیامد!

نخستین تمرین تیم ملی برای بازی مقابل کویت و گینه 12 غایب داشت. اشکان دژاگه، علیرضا جهانبخش، رضا قوچان‌نژاد، دنیل داوری، علیرضا حقیقی و مهرداد بیت‌آشور لژیونرهایی بودند که قرار است ظرف امروز و فردا به اردوی تیم ملی اضافه شوند. کریم انصاری‌فرد همراه با بازیکنان سپاهان از جمله احسان حاج‌صفی، رحمان احمدی، علی کریمی و یعقوب کریمی هم استراحت کردند تا از امروز در تمرین تیم ملی شرکت کنند. نکته جالب اینکه بیت‌آشور تازه به تهران رسیده بود و به همین دلیل سر تمرین حاضر نشد.  غیبت همه این بازیکنان موجه بود اما خبری از هاشم بیک‌زاده در تمرین نبود. می‌گویند او مصدوم بوده و با اجازه کروش، جای تمرین به کلینیک باشگاه استقلال رفته!

مهار مسی با فنون کیک بوکسینگ

در تمرین تیم ملی، برخلاف همیشه و این چند سال گذشته، امید نمازی حضور نداشت. گویا او از تیم ملی استعفا داده و قرار نیست دیگر در تمرین‌ها حاضر شود. در غیاب نمازی، کادر فنی تیم ملی یک چهره جدید را هم معرفی کرد. مهدی صفایی، کیک بوکسینگ‌کار سابق تیم ملی که قرار است به جمع مربیان بدنساز اضافه شود. صفایی بخشی از برنامه‌های بدنسازی را زیر نظر خواهد گرفت و البته در بحث توان فیزیکی، نوع رفتار بازیکنان در برخورد با بازیکنان حریف و واکنش  آنها کار خواهد کرد. اگر در جام جهانی دیدید که بازیکنان تیم ملی با استفاده از مشت و فنون ورزشی بوکس، لیونل مسی را مهار کردند زیاد تعجب نکنید چون صفایی اینها را به بازیکنان آموزش خواهد داد!



توپ نه، بادکنک!

اولین تمرین تیم ملی با توپ‌های جدید منتقدانی هم داشت. بازیکنان تیم ملی از جمله این منتقدان بودند. توپ خیلی سبک بود و با یک ضربه آرام، مسافتی زیاد را طی می‌کرد. همین مساله تخمین را برای بازیکنان تیم ملی سخت کرده بود. به قول برخی بازیکنان تیم ملی، این توپ نیست بلکه بادکنک است. نکته جالب اینکه فیفا، فقط 24 توپ شرکت آدیداس را در اختیار تیم ملی قرار داده بود اما فدراسیون در نامه‌ای درخواست کرد که تعداد توپ‌ها به 150 عدد برسد.

گپ کروش و اوکتاویو

اواسط تمرین بود که اوکتاویو، سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی به کنار زمین آمد و مورد استقبال کارلوس کروش قرار گرفت. کروش برای دقایقی تمرین را رها کرد، آمد کنار زمین و با اوکتاویو گپ زد.
 گفت‌وگوی کروش و اکتاویو حدود 10 دقیقه طول کشید. آنها به زبان پرتغالی با هم صحبت کردند که چون پرتغالی بلد نبودیم چیزی از این گفت‌وگو عایدمان نشد.


حامد لک بگیر دیگه

در دقایق پایانی تمرین، بازیکنان دو گروه فسفری و سفید، از روی خط محوطه جریمه به سمت دروازه شوت زدند. گروه فسفری، شوت‌های خود را یا به بیرون زد یا به تیر دروازه. به همین دلیل این گروه که اکثرا بازیکنان اصلی تشکیلش می‌دادند مجبور شدند تا به عنوان تنبیه شنا بروند. سپس بازیکنان گروه سفید آمدند به سمت دروازه حامد لک شوت بزنند. آندرانیک تیموریان با حرارت خاصی حامد لک را تشویق می‌کرد تا توپ بازیکنان سفید را بگیرد و آنها را وادار به شنا رفتن کند .


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=58317397911669566887.png

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=40414335079132160843.jpg

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=72070905205485141313.png

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/viewer.php?file=02350007342227501719.png
Goodbye Flashkhor...
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کلاغ‌ها، میهمان ویژه تمرین استقلال(عکس)

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان