03-03-2014، 10:30

نکته جالب این مراسم این است که گفته میشود اطلاعاتی در آن به نمایش در آمد که تا به امروز در هیچ رسانه ای اعلام نشده بود .
با اینکه این مراسم پست درب های بسته اتفاق آفتاد اما اخباری از درون آن به بیرون درز کرده است .
Sergio Godinho یکی از حاضرین در این مراسم به ستایش نمایش بازی Destiny پرداخت :
" اگر بخواهم از بازیهای مورد علاقه خودم در این مراسم بگم بدون شک به این دو نام اشاره میکنم : Destiny و Infamous ! من در مورد برخی مسائل نمیتوانم صحبت کنم اما گیمرها در پاییز بشدت هیچان زده خواهند شد ! "
"هر ناشری بازیهای خود را برای عرضه در پاییز در نظر داره در این بین Ubisoft بزرگترین شگفتی ها را رقم میزند و اکتیویژن بهترین و جذاب ترین نمایش ها را خواهد داشت ! Destiny ! "

" اخبار از Destination PlayStation نشون میده که نمایش Destiny فوق العاده بوده است ! "
بنظر میرسد عنوان Destiny نمایش فوق العاده ای را داشته است که موجب شگفتی تمامی حاضرین مراسم شده است . Destiny توسط استودیو بزرگ Bungie سازنده سری بازیهای بزرگ HALO ساخته میشود و یکی از موردانتظارترین عناوین شوتر سال 2014 بحساب می آید . سال 2014 به واقع یکی از پربارترین سال های صنعت گیم و شروعی مناسب برای نسل هشتم است .
اما دیروز در حاشیه مراسم Destination PlayStatio شایعاتی جدید پیرامون نسخه جدید Call Of Duty نیز منتشر شد که شما میتوانید جزئیات آنرا در این تاپیک مطالئه کنید :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جزئیات جدیدی از نسخه 2014 Call of Duty لیک شد
تصاویری از حاشیه مراسم :