امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خدا کنه از این اتفاقا براتون نیفته

Tongue 
آقا با رفیقم داشتیم دور میزدیم یهویی یه دختر خانم خوشگلی دیدیم تیپش خوب بود (البته از نظر من خوب بود از نظر رفقا عالی)خب داشتم میگفتم یه ساپورت سیاه هم پاش بود آقا ما هم داشتیم از کنارش رد میشدیم یهو ازدستش یه چیزی افتاد دقت نکردم چی بود ولی فک کنم کیف پولش بود خب حالا وللش بعدش طرف خم شد بره بگیرتش یهو ججرررررررررر ساپورت طرف پاره شد تو اون همه جمعیت !!!! اون لحظه من ورفیقم واطرفیا خنده مون گرفت افتضاح ولی دلم به حالش سوخت به زوری هم که شده بود خنده مو قطع کردم تا که رفتیم جلوتر جوری که دیگه تو دید طرف نبودم خنده مو شروع کردم Big Grin بیچاره خیلی دلم به حالش سوخت برا یه دختر خیلی سخته ایطوری اونم تو جمع....Sad:4fv:cry2

این خاطره رو میخوام بگم از یه رفیقمه زنگ آخر مدرسه مون خورده بود وهمه تعطیل شده بودیم من وبا چندتا بروبچ رفتیم با هم تا یکم دور بزنیم بعدش بریم خونه آخر هفته ای ما محصل ها بود دیگه فرداش هم تعطیل بود یکی از رفیقام علاقه بالایی به پوشیدن لباس های تنگ وشلوار های تنگ داره جوری که حتی لباس فرم مدرسه وبا شلوارش تنگه (برا بعضیا سوال پیش میاد مگه دبیرستانیا لباس فرم دارن؟؟؟بله دارن مدرسه من که داره)خب داشتم میگفتم داشتیم همه باهم دیگه راه میرفتیم وصحبت میکردیم که یهو همون رفیقم که به عرض تون رسوندم عاشق لباسا وشلوارای تنگه پای راستش سر میخوره چشتون روز بد نبینه یهو صدایی اومدجررررررررررر خشتک که بماند دیگه خشتکی نمونده بودش واسه شلوارش از پشتش تا جلو پاره شده بود یا به خودمونی جر رفته بودش ما هم که دیگه تحملمون 0شده بود زدیم زیر خنده 25r3025r30 بنده خداتا خونه بره دور شلوارش گرم کن یکی از رفقا رو بسته بود 25r3025r30

(حالا بماند جلوی مردم وچندتا دختر خانومم ضایع شد )

حالا خداییش واقعا آرزو نمیکنین که این اتفاقا براتون نیفته؟؟؟؟ منتظر نظراتم
پاسخ
 سپاس شده توسط shawkila ، hanieyh ، نازدخت ، bakhi ، ☆รคђคг★ ، bea ، ♥farbod♥ ، בחור משוגע
آگهی
ههههههههههه خيلي باحال بود ولي منم دلم به حال دختره سوخت بيچاره
دوست دارم یه سنگ بردارم و روی اون بنویسم: دلم برات تنگ شده و اونو محکم بکوبونم توی سرت تا بفهمی که فراموش کردن من چقدر سخت و دردناکهcryingcrying
پاسخ
خداکنه واسه کسی اتفاق نیافته
پاسخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
 من دلم به حال اون دختر بیچاره میسووزه آاااااااااخخخخخخخخیییییییی بیچارهههه
پاسخ
ارزو می کنم این اتفاقا جلومون بیوفته که یزره بخندیم مخصوصا دومیهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinالبته برای خودم نه برای دوستمBig Grin
پاسخ
ممنونBlushBlush
[ اینم یه نوشیدنی خنک که تو تابستون میچسبه D: ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خدا کنه از این اتفاقا براتون نیفته 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان