امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جوک اصفحانی

یه بار مورچه ها به خونه یه اصفهانیه حمله می کنند . بعد چند روز از گشنگی می میرند

یه روز یه اصفهانی و یه تهرانی و یه سنندجی یه غذا خوب (بریانی ) پیدا می کنند و با هم شرط می بندند که هر کی شب بهترین خواب را ببیند غذا تحویل ان داده می شود شب میخوابند و صبح بیدار می شوند تهران می گد من دیشب خواب دیدم ملکه ونیز شده ام سنندجیه می گد من خواب دیدم تمام جهان در دست من است اصفانیه می گد برای هم خالی نبندید من دیشب که شما خواب بودید غذا را خوردم

یه اصفهانی تو خواب میبینه به فقیر ۱۰۰۰ تومان داده وقتی بلند میشه میگه :: اجب کابوسی بود

.

اصفهانیه داشته نوار روضه گوش میداده میزنه آخر نوار ببینه شام میدن یا نه

.

یه روز چند تا رفیق میخواستن برن گردش ، تهرانیه میگه ماشینش با من ، رشتی میگه نهارش هم با من ، شیرازیه هم میگه تخمه و چای هم با من ، اصفهانیه میگه پس حالا که همتون یه چیز میارین منم داداشم را میارم

.

یه روز یه اصفهانیه یه سکه ۲۵ تومانی دستشه و داشته از زیر دستش عرق میچکیده بس که این ۲۵ تومانی رو محکم گرفته بوده , رو به دستش میکنه میگه تا ۱۰ روز دیگه هم گریه کنی خرجت نمیکنم!!

.

یه روز یه اصفهانی و یه تهرانی و یه سنندجی یه غذا خوب (بریانی ) پیدا می کنند و با هم شرط می بندند که هر کی شب بهترین خواب را ببیند غذا تحویل ان داده می شود شب میخوابند و صبح بیدار می شوند تهران می گد من دیشب خواب دیدم ملکه ونیز شده ام سنندجیه می گد من خواب دیدم تمام جهان در دست من است اصفانیه می گد برای هم خالی نبندید من دیشب که شما خواب بودید غذا را خوردم

.

اصفهانیه وسط مسابقه رالی مسافر می زنه

.

.

یه نفر با یه اصفهانی دست به یقه میشه.اصفهانی بجای عمل متقابل التماس کنان میگه آقا شوما را به خدا یقمو ول کونین آ گوشمو بیگیرین.آخه یقم پاره میشد

.

به اصفهانیه می گن بچت رکورد المپیک رو شکونده می گه غلط کردس من که یه ریالم پول نمی دم

برچسب: sms esfahani, اس ام اس, اس ام اس 90, اس ام اس جدید, اس ام اس خنده دار, اس ام اس نود, اصفهان فان, جوک, جوک 90, جوک اصفهانی, جوک جدید, جوک نود, پیامک خنده دار, پیامک و اس ام اس

نمی دانم از فراق تو بنالم يا از غريبی خودم؟

نمی دانم تورا بخوانم که بر گردی ياخودم رادعاکنم که بيايم؟

از اين بسوزم که نيستی يا از آن بنالم که چرا هستم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط درنا عسل ، سیما777 ، RєƖαx gнσѕт
آگهی
چی بگم!
جوک اصفحانی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط alone but happy ، RєƖαx gнσѕт
Angel
اونـے کـہ واسـہ شُما ادّعا مـے کنـہ
واسـہ بودنِ با مآ دُعا مـے کنـہ!
عآرهـ عزیزم !
پاسخ
 سپاس شده توسط alone but happy
بابا تو دیگه کی هستی؟؟
تنها که باشی گاهی آرزو میکنی

یک نفر اسمت را صدا بزند

______Angryحتی اشتباهی Angry
پاسخ
Big GrinBig GrinSmileBig GrinBig GrinWinkWinkHeartHeartBig GrinBig GrinAngelAngelBig GrinBig Grin
:Laie_23::499: من سپاس میخوام یالا...
پاسخ
TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان