امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کاسياس:بازي با شيلي مثل فينال است

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال اسپانيا اعلام کرد که هلند مقابل اين تيم در اولين مسابقه رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 عالي کار کرد.
 ايکر کاسياس پس از شکست سنگين پنج بر يک تيمش مقابل هلند در اولين مسابقه خود در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل به هلند تبريک گفت و اعتراف کرد وقتي بازي سه بر يک شد، اسپانيا سرافکنده شد و تمايلش به ادامه بازي را از دست داد و اظهار داشت: هلند فوق‌العاده بازي کرد و ما اين کار را نکرديم. من هم خوب بازي نکردم و اتفاقي که ديديم افتاد. در اين مسابقه هلند عالي بازي کرد و ما نه اما از حالا بايد به بازي مقابل شيلي فکر کنيم و تصور کنيم که اين مسابقه مانند فينال است. وقتي بازي سه بر يک شد، سرافکنده شديم و فهميديم که بازي تمام شده است.

وي ادامه داد: بايد دست‌هايمان را به نشانه تسليم بالا ببريم و به بازي مقابل شيلي فکر کنيم. گاهي رخ دادن اين اتفاقات مي‌تواند نتيجه خوبي داشته باشد.

دروازه‌بان رئال مادريد خاطرنشان کرد: نبايد خيلي روي اين نتيجه مانور بدهيم. ما قهرمان جهان هستيم و مي‌توانيم با انتقادها روبرو شويم. اين طبيعي است. اکنون بايد خودمان را براي بازي بعدي آماده کنيم.

وي اضافه کرد: انتظارات خاصي از اين مسابقه داشتيم اما همه چيز بد پيش رفت. مطمئنيم که اين اتفاقات تغيير مي‌کند. اين هيچ معنايي ندارد.
کاسياس:بازي با شيلي مثل فينال است 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حمايت دل بوسکه از کاسياس
  دوازدهمين سالروز بازي اينيستا در بارسا(عکس)
  پيش بازي رئال مادريد- اسپانيول
  انريکه: بازي زيبا و نتيجه گيري را باهم ميخواهم!
  جانواريو: حاضرم مجاني براي استقلال بازي کنم
  کاسياس: از بحث بر سر توپ طلا خسته شده ام
  دژاگه(2): در جام ملت‌ها هم دفاعي بازي مي‌کنيم
  ژاوي:با دو باخت،سبک بازي بارسا عوض نمي شود
  لوپز: بازي به بازي بهتر مي شويم
  کاسياس: هيچگاه به ترک رئال فکر نکردم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان