امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مربای کدو

#1
مواد لازم:
کدو مخصوص مربا 2کیلوگرم، شکر 3 کیلو گرم ، جوهر لیمو 3/1 قاشق چایخوری
دانه هل 1 قاشق مرباخوری، آب 10-12 لیوان، آهک سفید 2 تا 3 لیوان، آب بمقداری که سطح کدوها رابپوشاند
طرز تهیه:کدو را پس از شستن پوستگرفته و بصورت ورقه هایی که قطر آن حدود 1.5 سانتی متر باشد در می آوریم . با قالبشیرینی های ریز ، آن را قالب زده و یا به شکل اشکال هندسی منظم در می آوریم . آهک وآب را مخلوط می نماییم و می گذاریم کاملاً ته نشین شود . آب روی آنرا جدا کرده سپسکدوها را در آن ریخته و می گذاریم 24 ساعت بماند آنگاه کدوها را در آبکش ریخته میشوییم و بمدت 2-3 ساعت در آب سرد می ریزیم و چند بار آب آنرا عوض می کنیم . آب وشکر را روی حرارت می گذاریم تا کاملاً بجش آید و بمدت 15 دقیقه بجوشد ، سپس کدوهارا در آن ریخته شعله را کم کرده تا آرام آرام بجوشد . در ظرف را نمی گذاریم . اینمربا تقریباً باید به مدت طولانی روی حرارت بماند (4-5 ساعت) . زمانی که شربت مرباتقریباً رو به غلظت می رود جوهر لیمو را اضافه کرده و در پایان دانه های هل را نیزدر داخل مربا می ریزیم . این مربا بسیار زیباست . قطعات کدو حتماً باید در داخل شهدباشد تا شفاف و پر شهد بماند.
تذکر:در صورتی که آهک کاملاً سفید و خالصنباشد باید مقدار بیشتری از آن استفاده کرد (حدود 2 کیلوگرم)
پاسخ
 سپاس شده توسط ✔✘ζoΘdY✘✔
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان