11-08-2014، 11:44
ایوان راکیتیچ ملیپوش کروات به تمجید از کاپیتان آرژانتینی بارسلونا پرداخت و گفت بیصبرانه منتظر شروع فصل جدید است.
ایوان راکیتیچ لیونل مسی را حیرتانگیز توصیف و اضافه کرد که در حال یادگیری از ستاره آرژانتینی است.

راکیتیچ در تابستان به مبلغ 20 میلیون یورو از سویا به بارسلونا ملحق شد. ملیپوش کرواسی اعلام کرد که اخیرا در تمرینات به همراه مسی شرکت کرده و افزود: خیلی کم با مسی تمرین کردهام زیرا او به دلیل جامجهانی دیرتر به تیم ملحق شد. گاهی در تمرینات مکث میکنم و او را تماشا میکنم. او حیرتانگیز است. او را تحسین میکنم و از او یاد میگیرم.
وی اظهار داشت: او با هرکاری که انجام میدهد، مرا تحت تأثیر قرار میدهد. صحبت خصوصی با لوئیس انریکه درباره جایگاهم در تیم نداشتهام زیرا هنوز در تمرینات هستیم. زمان میبرد. او خیلی با من حرف میزند و جزئیات برایش بسیار مهم است. انریکه به مسائل کوچک توجه زیادی میکند.
بازیکن اهل کرواسی بارسلونا ادامه داد: او به من گفت که در بازی با تیم سابقش سلتاویگو متوجه شده است که من بازیکن بزرگی هستم.
وی همچنین به تمجید از آلن هلیلوویچ، بازیکن 18 ساله این تیم پرداخت و تأکید کرد: آلن همه را به هیجان میآورد. همه درباره او صحبت میکنند و از او تمجید میکنند. سرمربی او را دوست دارد و هنوز در تیم اصلی بازی میکند. وی در تمرینات فوقالعاده است.
راکیتیچ اضافه کرد: بیصبرانه منتظر شروع لیگ هستم. فکر میکنم این برای فوتبال کرواسی عالی است که سه بازیکنش در باشگاههای بزرگ بازی میکنند. تلاش میکنم تا برای قهرمانی با اتلتیکو مادرید و رئال مادرید رقابت کنم. بازی مقابل ماندزوکیچ و مودریچ بسیار جالب خواهد بود.