امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راکیتیچ :مسی حیرت انگیز است!

ایوان راکیتیچ ملی‌پوش کروات به تمجید از کاپیتان آرژانتینی بارسلونا پرداخت و گفت بی‌صبرانه منتظر شروع فصل جدید است.
ایوان راکیتیچ لیونل مسی را حیرت‌انگیز توصیف و اضافه کرد که در حال یادگیری از ستاره آرژانتینی است.

راکیتیچ :مسی حیرت انگیز است! 1

راکیتیچ در تابستان به مبلغ 20 میلیون یورو از سویا به بارسلونا ملحق شد. ملی‌پوش کرواسی اعلام کرد که اخیرا در تمرینات به همراه مسی شرکت کرده و افزود: خیلی کم با مسی تمرین کرده‌ام زیرا او به دلیل جام‌جهانی دیرتر به تیم ملحق شد. گاهی در تمرینات مکث می‌کنم و او را تماشا می‌کنم. او حیرت‌انگیز است. او را تحسین می‌کنم و از او یاد می‌گیرم.
وی اظهار داشت: او با هرکاری که انجام می‌دهد، مرا تحت تأثیر قرار می‌دهد. صحبت خصوصی با لوئیس انریکه درباره جایگاهم در تیم نداشته‌ام زیرا هنوز در تمرینات هستیم. زمان می‌برد. او خیلی با من حرف می‌زند و جزئیات برایش بسیار مهم است. انریکه به مسائل کوچک توجه زیادی می‌کند.
بازیکن اهل کرواسی بارسلونا ادامه داد: او به من گفت که در بازی با تیم سابقش سلتاویگو متوجه شده است که من بازیکن بزرگی هستم.
وی همچنین به تمجید از آلن هلیلوویچ، بازیکن 18 ساله این تیم پرداخت و تأکید کرد: آلن همه را به هیجان می‌آورد. همه درباره او صحبت می‌کنند و از او تمجید می‌کنند. سرمربی او را دوست دارد و هنوز در تیم اصلی بازی می‌کند. وی در تمرینات فوق‌العاده است.
راکیتیچ اضافه کرد: بی‌صبرانه منتظر شروع لیگ هستم. فکر می‌کنم این برای فوتبال کرواسی عالی است که سه بازیکنش در باشگاه‌های بزرگ بازی می‌کنند. تلاش می‌کنم تا برای قهرمانی با اتلتیکو مادرید و رئال مادرید رقابت کنم. بازی مقابل ماندزوکیچ و مودریچ بسیار جالب خواهد بود.
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راکیتیچ :مسی حیرت انگیز است! 1 [/img]
پاسخ
 سپاس شده توسط Nazanin♥Xavi
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ورزشکاران، المپیک توکیو را شگفت‌انگیز کردند
Heart صعود هیجان انگیز پورتو با درخشش طارمی.
  حرف‌های شگفت‌انگیز مدیرعامل استقلال (متن کامل)
Sad ورزش ایران در شوک در گذشت سیامند رحمان ؛ وداع ناگهانی و غم انگیز با قوی ترین معلول جه
  یک گزارش هیجان انگیز : رونمایی از تیم ملی ایران در جام جهانی قطر !
  ۱۰ بازگشت هیجان‌انگیز
  راز شگفت انگیز هفت گل آلمان به برزیل
  انتقال وراتی، راکیتیچ را راهی یوونتوس می کند؟
  بازگشت خاطره‌ انگیز دیپای به آیندهوون(عکس)
  دی ماریا: زلاتان شگفت انگیز است؛ اگر به رئال مادرید گل بزنم خوشحالی نمی کنم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان