امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز

#1
گنجینه‌‌ی تمدن‌ها، جایی که آثار باستانی، ارزشمند و صنعتی به معرض دید عموم گذاشته می‌شود. پس در اصل می‌توان گفت موزه ویترینی است برای نمایش داشته‌های بشر در طول اعصار. برای آشنایی با تاریخ بشر و این سیاره، شاید جایی بهتر از موزه در دسترس عموم نیست. در ادامه به موزه‌ای با طراحی نوین سری خواهیم زد. با ما همراه باشید.




برای جلب توجه مردم به سمت این اسناد و آثار گرانقدر و به ویژه در زمانی که طراحی در هر عرصه‌ای به عنصری مهم و تأثیر گذار بدل شده، لازم است بنای موزه‌ها هم از جذابیت و گیرایی هر چه بیشتری برخوردار باشند. این همان رخدادی است که قرار است برای بنای موزه‌ای در شهر کپنهاگ دانمارک رخ دهد.


 موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


غول‌های عرصه طراحی، کنگو کوما (Kengo Kuma)، معمار و طراح برجسته ژاپنی و همکاران، طراح و معمار دانمارکی اریک مولر و گروه معماری "JAJA"، گرد هم جمع شده‌اند تا موزه‌ی تاریخ طبیعی کپنهاگ را به پارکی شهری با اهداف آموزشی تبدیل کنند. موزه‌ی تاریخ طبیعی در اصل در  ژانویه سال 2004 تأسیس شد و شامل موزه‌ی جانور شناسی، زمین شناسی، گیاه شناسی، کتابخانه‌ی مرکزی و همچنین باغ‌های گیاه‌شناسی است. در طرحی که برای بازسازی آن ارائه شده شاهد آن هستیم که فضای داخلی موزه در همراهی با چشم انداز زیبای باغ گیاه شناسی،  به بخشی فرو رفته در زمین تبدیل شده که سقف سرسبز آن برای راه پیمایی ایده‌آل است. فضایی که به بازدیدکنندگان خوش آمد گفته و از آنها دعوت می‌کند تا دمی آسوده و از زیبایی‌های باغی که در اطراف‌شان گسترده شده، لذت ببرند.


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک یکی از بزرگ‌ترین مجموعه آثار و اسناد مربوط به تاریخ طبیعی این سیاره را در خود جای داده است. در جهت بالا بردن سطح دسترسی عموم مردم به این مجموعه‌ی ارزشمند، معماران تصمیم دارند فضای موزه را با چشم انداز زیبای باغ یکی کنند، به طوری که این مجموعه‌ی جالب توجه حتی از بیرون موزه نیز قابل مشاهده باشد. این منظره‌ی جدید که رو به اسکلت‌های غول آسا و دیگر شگفتی‌های تاریخ این سیاره باز می‌شود، به عمد و به نحوی ارائه خواهد شد که کنجکاوی افراد را تحریک و آنها را وا دارد به موزه وارد شده و این آثار را از نزدیک مورد بازدید قرار دهند.


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1


این فضا که از نور طبیعی لبریز است، تجربه‌ی گشت و گذار در موزه و در باغی زیبا را به صورت توام با یکدیگر ارائه داده است. در اصل در این موزه شاهد بنیان نهاده شدن محیطی خواهیم بود که در آن فضای شهری، گیاهی و نمایشگاهی با یکدیگر تلفیق شده‌اند. پس در مجموع می‌توان گفت این موزه به داخل طبیعت آمده، جایی که در اصل سفر تاریخ طبیعی ما نیز از همان جا آغاز شده است.


موزه‌ی تاریخ طبیعی دانمارک در محاصره‌ی باغی سرسبز 1



بعد از این عشق به هر عشق جهان می خندم هر که آرد سخن از عشق بدان می خندم
من از آن روزی که دلدارم رفت به هوس بازی این بی خردان میخندم
روزی از عشق دلم سوخت که خاکستر شد بعد از این سوز به هر سوز جهان می خندم
خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است کارم از گریه گذشته است بدان می خندم
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تصاویری خاص که تاریخ تنها 1 بار به خود دید
Heart توالت های غیر طبیعی و بسیار عجیب !! ( تصویری)
  ۸ &8 روش رنگ کردن طبیعی موها با استفاده از دارچین. .
  عکسهای عجیب الخلقه در طول تاریخ
  نخستین زنی که در تاریخ با سیگار عکس گرفت! (عکس)
  ترکیب تاریخ با زندگی روزمره .
  تصاویر زیر خاکی و گم شده در تاریخ »5«
  تصاویر زیرخاکی و گمشده در تاریخ »3«
  خوابگاه های دانشجویی در دانمارک
  تصاویر زیرخاکی و گمشده در تاریخ »2«

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان