28-08-2014، 11:09

Quantum Break یکی از انحصاری های بزرگ و مهم مایکروسافت می باشد که می باشد که برای خود مایکروسافت نیز خیلی مهم است که این پروژه موفقی باشد . همان طور که می دانید در مراسم GamesCom امسال تریلری ۸ دقیقه ای از گیم پلی این عنوان در کنفرانس مایکروسافت پخش شد که وافعا نوید یک شاهکار را می داد اما این دمو برای عموم قابل بازی نبود .
اما برخی اشخاص مانند آقای Aaron Greenberg رییس بخش تبایغات جهانی استودیو های مایکروسافت توانسته اند دمو این عنوان را بازی کنند و نظر خود را نیز در رابطه با آن بیان کردند :
نقل قول: امشب پس از اتمام کار روزانه به بازی کردن عنوان Quantum Break خواهم چرداخت که احتمالا بسیار لذت بخش خواهد بود .آقای Aaron Greenberg پس از تجربه بازی نیز نظر خود را در رابطه با آن بیان کردند :
نقل قول: این بازی بسیار لذت بخش و عالی می باشد ، بازیبازیان عاشق این بازی خواهند شد . بازی در حال حاضر نیز فوق العاده زیبا می باشد و عالی اجرا می شود .آقای Aaron Greenberg در پاسخ یکی از طرفداران در رابطه با گرافیک عنوان Quantum Break نیز گفته اند :
نقل قول: از مهم ترین نقاط قوت بازی گرافیک آن می باشد که به طرز فوق العاده ای زیبا می باشد . خود من من نیز در حال حاضر از گرافیک بازی هیجان زده هستم ! .Quantum Break جدیدترین ساخته استودیو Remedy می باشد که درسال ۲۰۱۵ به طور انحصاری برای کنسول Xbox One منتشر خواهد شد .