امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حمایت بکن باوئر از جذب بازیکنان اسپانیایی

#1
قیصر فوتبال آلمان ژابی آلونسو را خرید بسیار خوبی برای بایرن مونیخ دانست. او می‌گوید جذب بازیکنان اسپانیایی اشتباه نیست و کسانی که چنین سخنانی را می‌گویند چیزی نمی فهمند.
حمایت بکن باوئر از جذب بازیکنان اسپانیایی 1بعد از آنکه بایرن مونیخ ژابی آلونسو را با ۱۰ میلیون یورو جذب کرد بسیاری از رسانه‌های آلمانی به انتقاد از سبک گواردیولا در جذب بازیکن پرداختند. آنها نوشتند گواردیولا چون اسپانیایی است دوست دارد هموطنان خود را به بایرن بیاورد و این باعث می شود تا بازیکنان آلمانی کیفیت خود را از دست دهند.
فرانس بکن باوئر اسطوره فوتبال آلمان چنین نظری ندارد و معتقد است که خریدهای اسپانیایی بایرن مونیخ به جا و مناسب هستند. رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ در گفت‌وگو با روزنامه بیلد آلمان گفت: این یک بحث احمقانه است. چه تیم‌هایی در این چند سال اخیر بر فوتبال جهان سلطه پیدا کرده‌اند؟ رئال مادرید، بارسلونا و تیم ملی فوتبال اسپانیا. بنابرین نمی‌توانیم بگویم که بایرن در جذب بازیکنان اسپانیایی راه اشتباهی را در پیش گرفته است.
او ادامه داد: فوتبال آلمان فلسفه خاص خود را دارد. ما تجارب بسیار خوبی داریم و این تجربه‌ها می‌تواند کمک زیادی به ما کند. به تجربه رائول گونزالس در شالکه نگاه کنیم. این بازیکن در سال‌های آخر بازیگری خود به شالکه آمد اما چه تغییر و تحولی در تیم داد.
بکن باوئر در پایان سخنان خود به ستایش از آلونسو پرداخت و او را خریدی مناسب برای بایرن مونیخ دانست. قیصر فوتبال آلمان گفت: آلونسو بازیکن بسیار خوبی است. اصلا از نمایش خوب او در دیدار نخستش برابر شالکه غافلگیر نشدم چرا که او بازیکنی طراز اول است و نیازی به تمرین تاکتیکی ندارد. او به خوبی می‌داند چه وظیفه‌ای در میدان دارد. او آمده است که فوتبال بازی کند و نامش ژابی آلونسو است. او شایسته ستایش است چرا که بزرگ است بنابراین خرید بسیار خوبی برای بایرن مونیخ است و می‌تواند کمک زیادی به این تیم کند.
حمایت بکن باوئر از جذب بازیکنان اسپانیایی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مقصر این بحران بازیکنان یوونتوس هستند
  حذف ستاره‌های ایرانی از فهرست برترین بازیکنان آسیا!
  آرتتا: این پیروزی متعلق به بازیکنان است
  صدای بکن باوئر درآمد؛ هانسی‌فلیک شفاف سازی کند
  تئوری عجیب درباره تصمیم جنجالی داور اسپانیایی
  اخطار جدی مهدی طارمی به برخی بازیکنان تیم ملی
Subarrow معروف و موسوی در جمع بازیکنان الهام‌بخش والیبال جهان
  بازیکنان پرسپولیس علیه مدیران باشگاه
  علیزاده: تعهد قلعه‌نویی خیال بازیکنان را راحت می‌کند
  جلسه عجیب فکری با بازیکنان؛ می‌روم تا پول بگیرید!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان