امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تشویق به اضطراب با این خوراکی ها

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تشویق به اضطراب با این خوراکی ها 1
مواد مغذي مي توانند کمک کننده باشند و اضطراب و احساسات را  افزایش یا کاهش دهند،برخی از مواد غذایی ناسالم باعث ایجاد استرس در بدن می شوند ،با آنها آشنا شوید.

دکتر مینو فروزانی، با بیان اینکه در سنین بالای 40 سال کاهش متابولیسم (سوخت و ساز) بدن، فرد را برای استرس آماد‌ه‌تر می‌کند، گفت: در این شرایط هورمون‌هایی ترشح می‌شوند که اشتها را زیاد و چربی را ذخیره می‌کنند.
وی با تاکید بر اهمیت کاهش مواد غذایی‌ استرس‌زا از برنامه غذایی روزانه گفت: کافئین ماده‌ای محرک است که در قهوه، چای، کولاها، شکلات و برخی از داروها وجود دارد. مصرف زیاد مواد غذایی حاوی کافئین همانند استرس عمل می‌کند و گاهی اوقات علائم آن را بدتر می‌کند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مواد محرک، ترشح اسید معده و هورمون‌های تیروئیدی را بیشتر می‌کنند. این مسئله ضمن ایجاد اضطراب، فعالیت کلیه‌ها را نیز افزایش داده و دفع ادراری نیز بیشتر می‌شود.
فروزانی یادآور شد: کافئین همچنین جذب آهن دریافتی از طریق مواد گوشتی را مهار می‌کند و سبب ایجاد کم‌خونی ناشی از فقر آهن می‌شود.
وی با اشاره به اینکه اغلب مردم کافئین را به عنوان عاملی محرک برای افزایش انرژی مصرف می‌کنند، گفت: این یک احساس کاذب از انرژی‌زا بودن است، زیرا درعین حال باعث خستگی غدد فوق کلیوی می‌شود،چراکه ترشح هورمون‌های آدرنالین که هورمون‌های استرس نامیده می‌شوند از غدد فوق کلیوی ترشح می‌شوند.
این متخصص تغذیه گفت: کافئین می‌تواند سردرد ایجاد کند؛ بنابراین مصرف آن باید کنترل شده باشد و در صورت تمایل به مصرف قهوه‌، می‌توان از قهوه‌ بدون کافئین استفاده کرد.
فروزانی با بیان اینکه از عوامل محرک دیگر نوشیدنی‌های گازدار است، گفت: اسید فسفریک موجود در نوشابه‌های گازدار با بر هم زدن تعادل کلسیم و فسفر و خروج کلسیم از استخوان‌ها باعث آسیب‌های استخوانی و افزایش خطر پوکی استخوان بویژه در زنان می‌شود که به دنبال مصرف طولانی مدت بروز می‌کند.
وی افزود: اسید فسفریک موجود در این نوشابه‌ها در رقابت با اسید هیدروکلریک معده عملکرد صحیح معده را تحت تاثیر قرار می‌دهند. هنگامی که معده ناکارآمد می‌شود، غذای مصرفی به صورت گوارش نیافته باقی می‌ماند و سبب سوء‌هاضمه و نفخ می‌شود که این موضوع در ایجاد حس و حال ناخوشایند بسیار موثر است. اما آب‌های معدنی و آب چشمه فسفر ندارند.
فروزانی گفت: منوسدیم گلوتامات از افزودنی‌هایی است که برای حفظ رنگ‌ سبزی‌های کنسروی و گوشت‌های پخته استفاده می‌شود. علاوه بر آن در صنایع غذایی برای تشدید طعم، مصرف دارد. این ترکیب شیمیایی می‌تواند در ایجاد سردرد، واکنش‌های پوستی و سوزش در ناحیه‌ پشت گردن نقش داشته باشد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بهترین راهکار برای کاهش اثرات مواد افزودنی، اجتناب از مصرف غذاهای حاوی مواد افزودنی است.
پاسخ
 سپاس شده توسط سارا دوست عاطی جوجو
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نه به افسردگی و اضطراب
  علائم فیزیکی اضطراب شدید چیست؟
Shocked خوراکی مفیدی که برای افسردگی سم است !
Wink راهی برای درمان افسردگی و اضطراب
  چطور با استرس و اضطراب ناباروری کنار بیاییم ؟
  لیست خوراکی های مفید برای داشتن خواب راحت شبانه
  اضطراب را با تغییر فکر شکست دهید
Heart شخصیت شناسی از روی خوراکی مورد علاقه(نبینی از دستت رفته)
Information ۹ خوراکی مناسب برای کاهش اظطراب !
  ۸ اثر مخرب اضطراب مزمن برآدمی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان