امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هی تو صدای خرد شدنمو رو نشنیدی؟

#1
تا کی به امید فردای پر از مهربانی فال بگیرم با حافظ ؟؟ تا کی از فرصت استفاده کرده و یک دل سیر گریه کنم لابه لای بارانها ؟؟؟ هنوز صدای آوازهایت از دفتر دلم پاک نشده است… و خط خطی‌های نگاهت !!!

آنقدر آه کشیدم و نگاه کردم به ابرها که آسمان رنگ انتظارم شد … چشمانت خیال گفتن رازی را دارد … که لبهایت طفره می‌روند … شاید راز رفتن است و جدایی …! شاید هم تنفر …؟ بگو … در خلوت یلدایی‌ام بگو تا من از دلواپسی، و گورها از تنهایی به درآیند … پرسه می‌زنم میان دلتنگیهای خویش… تداعی می‌کنم خاطره‌ها را … عشق را کم و بیش!!! شاید گره از اندوهم گشوده شود با ته مانده طاقتی … لمس می‌کنم زندگی ساطور شده را و خود را که در ذرّه ذرّه سلولهایم پیر می‌شوم … هنوز بر لبهایت ننشسته … نوشیدی‌ام و من کیش شدم … و تو مبهوت و مات !!! هیهات از بازی روزگار … هیهات!!!

بی آنکه بدانم روزی برایم خاطره‌ای خواهی شد، به زندگی لبخند زدم و به عشق سوگند خوردم … حالا !!! چهره ژولیده‌ام را که در آینه می‌بینم، فکر می‌کنم که آنقدر با خودم صمیمی شده‌ام که بگویم مرگ بر اعتماد … مرگ بر باور …!

طعنه‌های عقرب‌گونه‌ات هم عشق را از چشمم نینداخت … تنها به من آموخت عشق باید الهی باشد و بس…..!!!

گاهی اوقات خود را گم می‌کنم… مثل حالا !! … اما صدایی انگشت به دهان می‌گوید: ببخشید،… شما را قبلاً جایی ندیده‌ام ؟!

اما نمی‌دانم مگر سواد ندارید؟ … روی پیشانی من که نوشته شده صاحب این عکس ماهها قبل مرده است …..!!

شاید تو هم مسافری عجول بودی که نخوانده رفتی، یا من راوی بی تجربه آخرین قصه که بدون هیچ صدایی، با خیالی که دیگر رنگ نداشت روی خودم خط کشیدم …. آری روی خود خط کشیدم … من مرده‌ام … گریه بی‌فایده است… گریه مکن … مهربان باش،… فقط مهربان!!!!!!!!


سپاس و نظر فراموش نشهSmile
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سابلیمینال صدای جذاب
  سابلیمینال صدای بی نظیر و مهارت متقاعد سازی
  صدای روح متولدین هر ماه !
  قرائت وصیت نانه شهید غلامرضا نوایی ( با صدای خودم)
  بهترین صدا های جهان میدونی صدای چیه ؟بدو بیا تو بگم
  صدای دلنشین مادر
Heart سری دوم صدای پای زندگی(آنكه تور سفيد بر سر كشيد و رفت.)
  زیبا ترین صدای دنیا متعلق به کیست؟؟(کلیپ)حتما بیا(sicks dont come)
  بیا بیا بیا بیا ازخنده میمیری فقط بیا دنبال صدای من بیا
  صدای سکوت....

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: