بیاین جک های باحال دارم براتون بیاین تو بخندید

|
بیا تو سرت نمیره {جک دارم فراون} |
|||||||||||
بیاین جک های باحال دارم براتون بیاین تو بخندید
![]()
13-09-2014، 9:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-09-2014، 15:36، توسط سپهرابوفاضلی.)
بچه ها نخونید از دستتون رفته
![]() به غضنفر میگن :پارسال روز زن واس زنت چیکار کردی؟ میگه :بردمش کیش میگن:امسال میخوای چیکار کنی؟میگه:میخوام ورش گردونم ![]() از غضنفر میپرسن:آدم از چی درست شده میگه:از خاک میگن :آدم سیاه از چی درست شده میگه :از خاک وذغال ![]() ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره ![]() از یه مورچه میپرسن:چرا ناراحتی؟ میگه:من 8سال پای دختر همسایمون بودم و بعد 8سال تازه فهمیدم تفاله ی چاییه ![]() یه روز یه مگسه دور سر غضنفر میگرده که یهو غضنفر میگه:جون مادرت برو اونور الان برامون جک میسازن ![]() یه روز غضنفر رو برق میگیره که مامانش بهش میگه:ولش نکن این همون بود که باباتو کشت:bighug: از یه کچله میپرسن :از چه شامپویی استفاده میکنی؟میگه از شیشه پاک کن:4chs: دو تا ماشین با هم تصادف میکنن که یهو پلیس میاد و میگه:چیشد که این اتفاق افتاد؟ یکیشون میگه:من که خواب بودم از این بپرسید چی شد؟:ag54: یه روز یه لره تلویزیونشو میفروشه ماهواره میخره ![]() یه روز یه آمریکاییه میره خونه ی غضنفر .آمریکاییه میاد تو خونه و میگه:hello غضنفر-ای بابا بذار برسی بعد بگو هلو میخوام شب که آمریکاییه میخواست بخوابه غضنفر بهش شلوار میده آمریکاییه-thank you غضنفر-ای بابا بذار بپوشیش بعد بگو تنگه صبحش که آمریکاییه میخواست بره گفت:godbai غضنفر- بی ادب گور بابای خودت ![]() یه روز غضنفر میخواست خودکشی کنه طناب دار رو میبنده به کمرش میگن:چرا بستی به کمرت؟میگه:آخه اولش بستم به گردنم داشتم خفه میشدم ![]() یه روز معلم از دانش آموزش میپرسه:بگو ببینم آفریقا کجاست؟ دانش آموز با گریه میگه:آقا چرا هر چی گم میشه سراغشو از من میگیری؟ ![]() 2طفلان مسلم چند نفر بودند نام پسرشان چه بود؟ ![]() ![]() یه روز یه کلاغه رو درخت داشت پنیر میخورد که یهو روباهه از پایین درخت گفت:به به چه کلاغ قشنگی میشه واس من یه شعر بخونی تا لذت ببرم؟ کلاغه پنیر رو گذاشت زیر بال خودش وگفت:برو بابا دلت خوشه من این داستان رو تو کتاب کلاس دوم خوندم غار غار غار غار ![]() یه روز حسن کچل میره سلمونی و همه با تعجب نگاش میکنن که یهو اون میگه:چیه؟ خب اومدم اومدم آب بخورم دیگه هههههههههههههههههه+هاهاها+خخخخخخخخ ![]() امید وارم از جک های زیبای من لذت برده باشید{سپاس یادتون نره} ![]()
15-09-2014، 13:37
باشه میذارم
15-09-2014، 13:44
هاهاها مرسی فقط بیشتر بذار بیشتر بخندیم
![]()
27-09-2014، 14:23
مرسی بیشتر بذار
![]() | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|