امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لطفا به استقلال اجازه تنفس بدهید! / بعد از جلسه هماهنگی حکم آندو را اعلام کردند/ چرا

با اعلام حکم محرومیت یک جلسه‌ای آندو تیموریان حالا امیر قلعه‌نویی برای شناخت ترکیب تیمش دچار مشکل شده است و این در حالیست که در جلسه هماهنگی نام تیموریان در لیست محرومان نبوده است.
میرشاد ماجدی در این باره به بانک ورزش گفت: اولا من اعتقاد دارم حرکت تیموریان در ادامه جریان بازی‌اش بود و قصد و عمدی نداشت. تا الان کمیته انضباطی هر رأیی را صادر کرده، باشگاه استقلال تمکین کرده است ولی به یک مورد اعتراض دارم.
ماجدی در ادامه اعتراضش را اینگونه عنوان کرد: چرا دو روز زودتر کمیته انضباطی رای را صادر نمی کند تا دست مربی برای انتخاب بازیکن باز باشد؟ ساعت یازده امروز صبح در جلسه هماهنگی با حضور ناظر بازی شرکت کردیم و برگه اخراج و محروم‌ها به امضا اعضای حاضر در جلسه رسید و از جلسه بیرون آمدیم.
ساعت دوازده جلسه تمام شد و ساعت 12:40 دقیقه فتاحی از سازمان لیگ با من تماس گرفت و خبر محرومیت قطعی یک جلسه‌ای تیموریان به اضافه یک میلیون تومان جریمه نقدی را به بنده اطلاع داد. اگر قرار بود محروم کنند زودتر اعلام می‌کردند.
سرپرست استقلال با بیان این مطلب که امیدوارم کمیته انضباطی باشگاه و مسوولین حقوقی با کمیته انضباطی فدراسیون درخصوص احکام اخیر مذاکره و مباحث حقوقی‌شان را داشته باشند، گفت: من از کمیته انضباطی درخواست می‌کنم به ما اجازه تنفس بدهند! این همه حکم در چند وقت اخیر نفس ما را بریده است. استقلال به دنبال اعتراض و تشویش نیست چرا که معتقدیم پرداختن به این مسایل باعث می‌شود سنگ روی سنگ بند نشود.
ماجدی همچنین با اینکه قصد اعتراض نداشت، گفت: استقلال را به دلیل اعتراض تماشاگران در دیدار با ذوب آهن 10 میلیون تومان جریمه کرده‌اند که البته قابل اعتراض است ولی سوال من این است که در اصفهان بازی داشتیم و استقلالی‌های اصفهان در ورزشگاه بودند، چرا باید باشگاه استقلال جریمه نقدی شود؟
لطفا به استقلال اجازه تنفس بدهید! / بعد از جلسه هماهنگی حکم آندو را اعلام کردند/ چرا 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Hadis Messi ، ِ**@ًrُِّ@^ُ$**
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  به خاطر رونالدو، بیفوما به استقلال می‌آید!
  هواداران استقلال تا قیامت شما را نفرین می‌کنند!
Information مدافع استقلال شایعه جدایی اش را تکذیب کرد
  استقلال و پرسپولیس با این دو جای خالی چه می‌کنند؟
  ورزشکاران، المپیک توکیو را شگفت‌انگیز کردند
Subarrow بیانیه باشگاه پرسپولیس علیه مدیرعامل استقلال
  لیگ یک/دبل خلیفه‌ و استقلال در کسب برد
  دیدار دوباره فیل و فنجان های استقلال (عکس)
  ترکیب پدیده برای مصاف با استقلال
Subarrow یوزها سرانجام رختکن منامه را هم فتح کردند (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان