07-10-2014، 17:55
(07-10-2014، 17:37)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب عزیزم مشکل من همون مخفی بودنشه. وقتی صبح تا شب به مردم بگی ما اینا رو داخل آدم حساب نمیکنیم که بخوایم باهاشون حرف بزنیم ولی پس پرده باهاشون معامله های بزرگ کنی. منظور منم اطلاع مردم از ریز مذاکرات نیست ولی حق مردم یه کشوره که بدونن سرانشون چی کار میکنن به خصوص وقتی که به خاطر سیاستای اونا دارن جون میدن
(07-10-2014، 9:50)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقیقش رو میتونی تو این لینک ببینی
نقل قول: اولا توی قضیه مک فارین این آمریکا بود که واسه از سر گیری روابط با ایران شروع به فروختن سلاح کرد.
از سرگیری روابط به صورت مخفیانه؟؟؟ نچ نچ نچ! چرا نظامی که به مردم صبح تا شب میگه بگید مرگ بر امریکا به طور مخفیانه با امریکا مذاکره میکنه؟ دم خروس رو باید باور کرد عایا؟
لازم به ذکره که خرید سلاح امریکایی از همون سال اول جنگ به واسطه اسراییل وجود داشته و محدود به قضیه مک فارلین نیست.
البته نمیدونم چرا این رفیقمون گفت هواپیماهای ما روسی بودن ولی از نیمه دوم جنگ ما از شوروی هم خرید داشتیم البته هواپیما نه یه سری تیر و ترقه خریدیم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mostazafin.tv/latest-video/video/2079_%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86
اما کوتاه میگم ایران به سلاح نیاز داشت آمریکا به کمک ایران برای آزادی گروگاناش تو لبنان.
دوم اسمش روشه مخفیانه یعنی مردم نیاید بدونن.
خرید سلاح آمریکایی در اوایل جنگ که معلومه، اما مستقیم از اسرائیل!!؟؟؟؟ من که شک دارم.
اما ما از اسرائیل خریدیم اما فقط با چراق سبز آمریکا.(سندش هست خواستی میدم)
با واسطه اسراییل دیگه. صددرصد با چراغ سبز امریکا. سندشم واسه خودت نگه دارم یه کپیشو دارم