نظرسنجی: آیا برای شرکت در نبرد سوریه ودفاع از کشور در خارج از مرزها داوطلب میشوید؟
بله
خیر
اگر جنگ به ایران کشید داوطلب میشوم
قصد شرکت در جنگ را ندارم
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی)

(07-10-2014، 17:37)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 9:50)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولا توی  قضیه مک فارین این آمریکا بود که واسه از سر گیری روابط با ایران شروع به فروختن سلاح کرد. 

از سرگیری روابط به صورت مخفیانه؟؟؟ نچ نچ نچ! چرا نظامی که به مردم صبح تا شب میگه بگید مرگ بر امریکا به طور مخفیانه با امریکا مذاکره میکنه؟ دم خروس رو باید باور کرد عایا؟
لازم به ذکره که خرید سلاح امریکایی از همون سال اول جنگ به واسطه اسراییل وجود داشته و محدود به قضیه مک فارلین نیست. 
البته نمیدونم چرا این رفیقمون گفت هواپیماهای ما روسی بودن ولی از نیمه دوم جنگ ما از شوروی هم خرید داشتیم البته هواپیما نه یه سری تیر و ترقه خریدیم!
دقیقش رو میتونی تو این لینک ببینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mostazafin.tv/latest-video/video/2079_%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86

اما کوتاه میگم ایران به سلاح نیاز داشت آمریکا به کمک ایران برای آزادی گروگاناش تو لبنان.
دوم اسمش روشه مخفیانه یعنی مردم نیاید بدونن.

خرید سلاح آمریکایی در اوایل جنگ که معلومه، اما مستقیم از اسرائیل!!؟؟؟؟ من که شک دارم.

اما ما از اسرائیل خریدیم اما فقط با چراق سبز آمریکا.(سندش هست خواستی میدم)
خب عزیزم مشکل من همون مخفی بودنشه. وقتی صبح تا شب به مردم بگی ما اینا رو داخل آدم حساب نمیکنیم که بخوایم باهاشون حرف بزنیم ولی پس پرده باهاشون معامله های بزرگ کنی. منظور منم اطلاع مردم از ریز مذاکرات نیست ولی حق مردم یه کشوره که بدونن سرانشون چی کار میکنن به خصوص وقتی که به خاطر سیاستای اونا دارن جون میدن
با واسطه اسراییل دیگه. صددرصد با چراغ سبز امریکا. سندشم واسه خودت نگه دارم یه کپیشو دارم Smile
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
(07-10-2014، 17:55)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 17:37)حسن بیدبرگی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 9:50)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولا توی  قضیه مک فارین این آمریکا بود که واسه از سر گیری روابط با ایران شروع به فروختن سلاح کرد. 

از سرگیری روابط به صورت مخفیانه؟؟؟ نچ نچ نچ! چرا نظامی که به مردم صبح تا شب میگه بگید مرگ بر امریکا به طور مخفیانه با امریکا مذاکره میکنه؟ دم خروس رو باید باور کرد عایا؟
لازم به ذکره که خرید سلاح امریکایی از همون سال اول جنگ به واسطه اسراییل وجود داشته و محدود به قضیه مک فارلین نیست. 
البته نمیدونم چرا این رفیقمون گفت هواپیماهای ما روسی بودن ولی از نیمه دوم جنگ ما از شوروی هم خرید داشتیم البته هواپیما نه یه سری تیر و ترقه خریدیم!
دقیقش رو میتونی تو این لینک ببینی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://mostazafin.tv/latest-video/video/2079_%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DA%A9-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%84%DB%8C%D9%86

اما کوتاه میگم ایران به سلاح نیاز داشت آمریکا به کمک ایران برای آزادی گروگاناش تو لبنان.
دوم اسمش روشه مخفیانه یعنی مردم نیاید بدونن.

خرید سلاح آمریکایی در اوایل جنگ که معلومه، اما مستقیم از اسرائیل!!؟؟؟؟ من که شک دارم.

اما ما از اسرائیل خریدیم اما فقط با چراق سبز آمریکا.(سندش هست خواستی میدم)
خب عزیزم مشکل من همون مخفی بودنشه. وقتی صبح تا شب به مردم بگی ما اینا رو داخل آدم حساب نمیکنیم که بخوایم باهاشون حرف بزنیم ولی پس پرده باهاشون معامله های بزرگ کنی. منظور منم اطلاع مردم از ریز مذاکرات نیست ولی حق مردم یه کشوره که بدونن سرانشون چی کار میکنن به خصوص وقتی که به خاطر سیاستای اونا دارن جون میدن
با واسطه اسراییل دیگه. صددرصد با چراغ سبز امریکا. سندشم واسه خودت نگه دارم یه کپیشو دارم Smile
کاش سر فرصت بری اون فیلمو نگا کنی.اونوقت نیاز شدید مارو میفهمیدی که جزو مسائل فوق محرمانه جنگ بوده و نمی شده مطرح کرد. اما باید بگم آمریکایی ها میخواستن روابط گسترده تر بشه و سطح اونا بالا بره اما بهش نر سیدن.

بعدم شمت که کپی داری پس چرا میپرسیBig GrinBig GrinBig Grin
ایا در نبرد سوریه شرکت خواهید کرد؟ (نظر سنجی) 7
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  -سه مدل هواگرد تهاجمی ساخت شرکت بِل در دهه 1970-
  چند مدل جنگنده ساخت شرکت آویا
  حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی سوریه و عراق به دستور بایدن
  نبرد اوکیناوا
  نبرد اوکیناوا
Brick مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در شرکت ملی
  نبرد کرت
  نبرد آردنن
  برگزاری رزمایش های ارتش مطابق با صحنه واقعی نبرد!
  10 نبرد بزرگ تانک‌ها در تاریخ جنگ‌های جهان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان