امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حنیف: ما به جای کری‌خوانی، حرفمان را درون زمین می‌زنیم:-)

مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: کری‌خوانی بیشتر برای جوان‌هاست و ما سعی می‌کنیم حرف اول و آخرمان را در زمین بزنیم.

حنیف: ما به جای کری‌خوانی، حرفمان را درون زمین می‌زنیم:-) 1

حنیف عمران‌زاده در حاشیه آخرین تمرین استقلال پیش از برگزاری دربی پایتخت اظهار داشت: وضعیت خوبی داریم و تنها مشکل‌مان غیبت بازیکنان ملی‌پوش بود. آنها سه چهار روز است که به ما اضافه شده‌اند و بعد از تکمیل تیم تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم تا برای دربی کاملاً آماده شویم.

وی با تمجید از وضعیت تمام بازیکنان استقلال افزود: امروز (شنبه) آخرین تمرین را پیش از دربی انجام می‌دهیم تا به امید خدا فردا بتوانیم مقابل پرسپولیس به پیروزی برسیم.

مدافع تیم فوتبال استقلال درباره اینکه پیش از این قبل از دربی‌ها زیاد کری‌خوانی می‌کرد اما این بار چنین کاری انجام نداده است، گفت: دیگر سنی از من گذشته است. کری‌خوانی بیشتر برای جوان‌هاست و ما سعی می‌کنیم حرف اول و آخرمان را در زمین بزنیم.

عمران‌زاده درباره اینکه چرا دیگر بازی‌های دربی برنده ندارد و این مساوی‌ها باعث شده هواداران استقلال و پرسپولیس دربی زده شوند، عنوان کرد: ما هیچ‌وقت به نیت مساوی به میدان نرفته‌ایم. در بازی‌های قبلی چهار بار ما پیروز شدیم و یکبار هم پرسپولیسی‌ها برنده شدند. امیدوارم بازی فردا قشنگ و پرگل باشد تا هواداران لذت ببرند.

وی در خصوص وضعیت ظاهری‌اش و اینکه ریش گذاشته باعث نمی‌شود بازیکنان استقلال در شناخت او دچار مشکل شوند، خاطرنشان کرد: ریش را به خاطر آقای مظلومی گذاشته‌ام و تا چهلم او نیز عزادارم. فکر می‌کنم آنقدر بزرگ هستم که بازیکنان در زمین به راحتی مرا از دیگر بازیکنان تشخیص دهند.

مدافع تیم فوتبال استقلال درباره اینکه هواداران به او لقب بچه غول داده‌اند، گفت: این لقب‌ها برای شوخی و خنده است. چون از نظر جسمانی بزرگ هستم این لقب را به من داده‌اند.
حنیف: ما به جای کری‌خوانی، حرفمان را درون زمین می‌زنیم:-) 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Shervin_ST
آگهی
وااااای نخوندم چی نوشتی ولی من عاشق حنیفم...
××زَن زَن بآشِهـ نَهـ عَروسَـــــکِ زِندِه...مَــــــــرد؟دیدی قآب بِگیر××
پاسخ
 سپاس شده توسط خخخخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یک زمین کریکت در هند، میزبان پرسپولیس! (عکس)
  حواشی ۳ ماهه اخیر شهرخودرو/ از غیبت ادامه‌دار خارجی‌ها تا مشخص نبودن زمین تمرین
  رسول‌پناه: بهترین اتفاق را برای پرسپولیس رقم می‌زنیم
  کارت زرد برای تف کردن در زمین فوتبال!
  زمین شماره ۲ آزادی انحصاری برای استقلال است
  کامیابی‌نیا: به جای جنگیدن در زمین به پرسپولیس تهمت می‌زنند
  "آدیداس" با بطری‌های پلاستیکی زمین فوتبال ساخت
  دل‌نوشته حسینی پس از شکست در دربی؛ بدشانس‌ترین آدم روی زمین بودم
  براوو ناجی بارسلونا در زمین مالاگا(عکس)
  اومانیا همچنان دور زمین می‌دود (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان