موضوعها: 211
سپاس ها 8504
سپاس شده 6614 بار در 2661 ارسال
حالت من: هیچ کدام
هرگاه بنده اى خواسته مرا بر خواسته خود مقدم بدارد، ملائكه ام را به حفاظت او مى گمارم و آسمان و زمين عهده دار رزق و روزى اش خواهند بود.
مرحوم كلينى در اصول كافى از امام باقر(ع) نقل مى كند كه آن حضرت فرمودند: پيامبر اكرم (ص) فرمودند: خداى عزوجل مى فرمايد: قسم به عزت و جلالم ، قسم به عظمت و كبريايى ام ، قسم به نور و برترى ام ، هرگاه بنده اى خواسته خودش را بر خواسته من مقدم دارد، زندگى اش را پراكنده و آشفته مى كنم ، لباس دنيا زدگى بر اندامش مى پوشانم و قلبش را سرگرم دنيا مى نمايم واز دنيا غير از آن چه برايش مقدر كرده باشم به او نمى دهم.
قسم به عزت و جلالم ، قسم به عظمت و كبريايى ام ، قسم به نور و برترى ام ، هرگاه بنده اى خواسته مرا بر خواسته خود مقدم بدارد، ملائكه ام را به حفاظت او مى گمارم و آسمان و زمين عهده دار رزق و روزى اش خواهند بود و با هر تجارتش با اويم و دنيا به سوى او مى آيد و او از آن روى گردان است.
پی نوشت :
اصول كافى ، ج 1، ص 251.
منبع:جام
موضوعها: 776
سپاس ها 11079
سپاس شده 7835 بار در 4783 ارسال
حالت من:
13-05-2025، 11:39
بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست به تو اجازه درخواست داده و اجابت آنرا به عهده گرفته است. تو را فرمان داده که از او بخواهی تا عطا کند. در خواست رحمت کنی تا ببخشاید و خداوند بین تو و خودش کسی را قرار نداده تا حجاب و فاصله ایجاد کند و تو را مجبور نساخته که به شفیع و واسطه ای پناه ببری و در صورت ارتکاب گناه در توبه را مسدود نکرده است.
در کیفر تو شتاب نداشته و در توبه و بازگشت بر تو عیب نگرفته است، در آنجا که رسوایی سزاوار توست رسوا نساخته و برای بازگشت به خویش شرایط سنگینی مطرح نکرده است، در گناهان تو را به محاکمه نکشیده و از رحمت خویش ناامیدت نکرده بلکه بازگشت تو را از گناهان نیکی شمرده است.
هر گناه تو را یکی، و هر نیکی تو را ده به حساب آورده و راه بازگشت و توبه را به روی تو گشوده است. هر گاه او را بخوانی ندایت را می شود و چون با او راز دل گویی راز تو را می داند. پس حاجت خود را با او بگوی و آنچه در دل داری نزد او بازگوی غم و اندوه خود را در پیشگاه او مطرح کن تا غمهای تو را بر طرف کند و در مشکلات تو را یاری رساند.