welcome (:
همــِ آدمـ و حــوآ رو میشنــآسن پسـ نیــآزی به معرفــی نیستــ *.*
امیــدوآرم لـذت ببریــد ^_^

عاشـᓆ تریטּ ᓄـرכ ، آـכـᓄ بوכ کـہ بهشت را بـہ لبـפֿـنـכ פـوا فروפֿـت . . .

פـوا کـہ بغض کنـכ ، פـتے פֿــכا هـᓄ اگر ωـیب بیاورכ چیزے بجز آغوش آכـᓄ آراᓄـش نـᓄـیکنـכ !

פֿـوش بـہ פـالت آـכـᓄ ، פֿـوכت بوכے و פـوایت . . .
وگرنـہ פـواے تو هـᓄ ، هوایے ᓄـیشـכ !
و פֿـوش بـہ פـالت פـوا ! تنها פـواے زᓄـیטּ تو بوכے وگرنـہ آـכـᓄ هواے פـواهایے כیگر כاشت !

بهشت لبانت چـᓆــכر هوω انگیز اـωـت !
بعضے وᓆـتها هوω چیـכטּ بـہ ωـرᓄ ᓄـیزنـכ ، כـωـت פֿـوכـᓄ نیـωـت ، פـواے כلـᓄ آـכـᓄ شـכنے نیـωـت . . .

دیگر نه آدم ، آن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آدم است و نه حوا ، آن حوا من و تو زاده ی کدامین دو نخستینیم که نه بوی آدمیت داریم و نه هوس حوا . . . ؟!
آدم است و نه حوا ، آن حوا من و تو زاده ی کدامین دو نخستینیم که نه بوی آدمیت داریم و نه هوس حوا . . . ؟!

وᓆـتے ωـایـہ ها بوے انـωـانیت نـᓄـیـכهنـכ !
هـᓄـاטּ بهتر کـہ ωـایـہ اے بالاے ωـرت نباشـכ . اینجا براے פـوا بوכטּ آـכـᓄ کـᓄ اـωـت . . .

به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنیدی حوا پس از تو همه تا توانستند آدم شدند . . . !
چه صادقانه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم . . . !
حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم . . . !

כر آغوش פֿــכا گریـωـتـᓄ تا نوازشـᓄ کنـכ . . .
پرωـیـכ:فرزنـכـᓄ پـω פـوایت کو ؟
اشک هایـᓄ را پاک کرכـᓄ و گفتـᓄ : כر آغوش آـכـᓄ כیگریـωـت . .

تمام سیب های دنیا را که جمع کنی و بچینی در مقابل نگاهم تا چشم تو در پی هلو ها دل دل می کند حوایت نمی شوم !

تو آـכـᓄ ، ᓄـטּ פـوا . . .
بیا جهانى כیگر آغاز کنیـᓄ ، عشـᓆ بورز ، כوωـتـᓄ כاشتـہ باش ، تازہ ωـیب چیـכـہ اـᓄ . . .

حوا هم که باشی ، من آدم نمیشوم پس بیخودی جای بوسه ، سیب تعارفم نکن . . .

פـوا بوכטּ تاواטּ ωـنگینے כارכ ، وᓆـتے آـכـᓄ ها براے هر כـᓄ و بازכـᓄ بـہ هوا نیاز כارنـכ . . . !

در هوای ، حوایی هستم که خود آدمی دارد . . .

حوا . . .
راستش را بگو تو مگر سیب را پوست کندی و خوردی که دنیا این گونه پوست ما را می کند . . .

هیچ کـω نفهـᓄـیـכ ، شایـכ شیطاטּ عاشـᓆ פـوا شـכـہ بوכ کـہ بـہ آـכـᓄ ωـجـכـہ نکرכ . . . !

آدم به خدا خیانت کرد !!
خدا غم آفرید ، تنهایی آفرید ، بغض آفرید . . .
اما راضی نشد ! کمی تامل کرد . . .
آنگاه “ عشق ” آفرید ! نفس راحتی کشید !!
انتقامش را گرفته بود از آدم . . .

دیگر کافیست !
عاشق ترین مرد آدم بود که بهشت را به لبخند حوا فروخت !! دوباره سیب بچین حوا !
من خسته ام ، بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند . . .

چـᓆــכر פֿـوشـפـال بوכ شیطاטּ ! گـᓄـاטּ ᓄـیکرכ فریب כاـכـہ اـωـت ᓄـرا !
نـᓄـیـכانـωـت تو پرωـیـכـہ بوכے : ᓄـرا بیشتر כوωـت כارے یا ᓄـانـכטּ כر بهشت را ؟

گفت : حالت را نمی پرسم ، می دانم خوبی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، عکس هایت همه با لبخندند !!
، عکس هایت همه با لبخندند !!
و نمی دانست عکاس که می گوید سیب ، من یاد حماقت حوا می افتم و پوزخند می زنم . . .

به کدامین گناه از بهشت آغوشت رانده شدم ؟
من که حتی وسوسه ی سیب نداشتم . دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
. .
. .

از شروع نفـω هاے פـضرت آـכـᓄ تا پایاטּ نفـω هاے آـפֿـریטּ آـכـᓄ כوωـتت כارᓄ . . .

تو “ آدم ” من “ حوا ”
سیبی در کار باشد یا نه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
، با تو در آغوش تو بهشت جاریست . . .
، با تو در آغوش تو بهشت جاریست . . .
بوسه هایت طعم سیب میدهند . . .

و حوا به آدم گفت : آیا دوستم داری ؟
و آدم پاسخ داد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
: مگه چاره دیگه ای هم دارم ؟
: مگه چاره دیگه ای هم دارم ؟
( و اینگونه بود که عشق آغاز شد )

چـہ فرᓆـے ᓄـیکنـכ وωـوωــہ ωـیب یا פـوا . . .
براے کـωـے کـہ آـכـᓄ نیـωـت ؟