امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ بلغاری و دستور طبخ آن

#1

مرغ بلغاری و دستور طبخ آن 1


مواد مورد نیاز:
مرغ یک عدد کامل
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
سیر له شده 2 حبه
پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
سرکه قرمز 1/2 فنجان
قارچ خرد شده 350 گرم
روغن (کنجد یا زیتون ) 3 قاشق غذا خوری
سس خردل بسته به سلیقه 1 یا 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل ( بهتر است فلفل سیاه باشد ) به میزان لازم
پودر آویشن 2 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری



دستور طبخ:
ابتدا باید مرغ ها را مزه دار کنید چرا که این نوع خوراک با مزه دار کردن مرغ ها بسیار متفاوت در طمع می شود. برای مزه دار کردن مرغ بهتر است مرغ های پاک شده را با نمک و فلفل سیاه و کمی پودر آویشن به مدت 10 دقیقه در یک ظرف در دار قرار دهید. بعد از این مدت باید مرغ ها را با روغن کنجد یا روغن زیتون سرخ کنید. در یک ماهی تابه جدا پیاز و سیر ساتوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت دهید. بعد از سبک شدن مواد حالا قارچ و شکر و سس خردل و سرکه را با کمی نمک و فلفل به آن بیافزایید و تا 5 دقیقه اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم بمانند.


فر را روشن نموده و درجه حرارت 180 درجه را تنظیم کنید. مرغ را درون ظرفی مناسب قرار داده و سس آماده شده را روی آن بریزید و به مدت 35 الی 40 دقیقه درون فر قرار دهید تا مرغ ها کاملا پخته و خوراک شما آماده شود.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دستور پخت |کوفته کباب|
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
Tongue دستور پخت فينگر فود راتا مرغ! ^^
Star دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی (:
  دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  دستور پخت کباب لاپلو
  دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  دستور تهیه سوپ اسپاگتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان