امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نان سیر؛ مخصوص سوپ

#1
 خیلی از ما در کنار سوپ گرم، نان می‌خوریم تا مزه بهتری پیدا کند. اما این نان های معمولی همچون لواش و سنگک برای این منظور جالب نیستند. نانی که با سوپ می خورید باید تُست و ترد باشد. اگر خودش مزه داشته باشد که چه بهتر. مثل نان سیر. یا نانی که با انواع سبزیجات معطر پخته شده است. 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



برای اینکه نان موردنظر خود را بپزید و از طعم عالی آن لذت ببرید، ما یک مدل نان سیر آموزش داده‌ایم که کاملا ترد و خوشمزه است. مقدار سیری که به آن اضافه می کنید به خودتان بستگی دارد که چقدر باشد. حتی می توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه کنید. همه چیز به سلیقه خودتان بستگی دارد. 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



اول یک خمیر معمولی نان درست کنید. آرد و آب را با هم مخلوط کنید. سه حبه سیر بزرگ درون آن خرد کنید. سپس خمیر را کنار بگذارید تا ور بیاید و پف کند. خمیرها را به صورت چانه های کوچک در دست شکل دهید و به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.  





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



روی سطح صاف آرد بپاشید. چانه های خمیر را با وردنه به ضخامت 1.5 سانتی متر باز کنید. 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



با کاتر دایره را به چهار قسمت تقسیم کنید.





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



با چاقو هر کدام را مطابق شکل برش دهید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



اگر بتوانید خمیرها را در تابه فر بگذارید و تابه را هم درون ظرفی از آب قرار دهید بسیار بهتر است. زیرا در فضای فر بخار ایجاد می شود و نان ها کاملا مغز پخت می شوند. آنها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی و برشته شود. 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1



پس از پختن نان ها را روی توری فر بگذارید تا خنک شوند. و سپس سرو کنید. 


دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1


[img]file:///C:/Users/RGA-315/Documents/Bluetooth%20Folder/IMG_20160605_192107.jpg[/img]
نان سیر؛ مخصوص سوپ 1






پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیب زمینی کریسپی رژیمی با فرمول مخصوص
  طرز تهیه “فرنچ تست” فرانسوی مخصوص صبحانه
  سالاد سزار مخصوص
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  کیک بدون نیاز به پخت و مخصوص گیاهخواران
  پیتزا را این بار مخصوص گیاهخواران درست کنید
  کوکوی سه طبقه مخصوص مهمانی های رسمی
  لقمه های گوشتی با نان مخصوص !
  شکم پاره عدس- مخصوص گیاهخواران
  طرز تهیه دونات خانگی با شهد مخصوص

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان