امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جانی دپ

Heart 
فیلم هایی که بازی کرده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1 .دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-۲۰۱۵۰۴۲۱-۰۸۴۶۰۱.jpg دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1 .دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1 من از فیلم هاش عکس کم دارم. خب حالا چندتا عکس همین طوری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1
yes دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Volkan ، ღSηow Princessღ ، ارش خان ، K33 ، spark T ، دکوتا ، AعطریناA ، i¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I ، NASIM **** ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Spell † ، ( lιεβ ) ، ♪neGar♪
آگهی
سپاس
بهترین فیلمای جانی دپ:
دنی براسکو، در جستجوی ناکجاآباد، توریست و سری دزدان دریایی کارائیب
هراسهای بیهوده
تا بوده، همین بوده...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://iraniangraphic.com/samples/larg_21449-4080628720.jpg
پاسخ
 سپاس شده توسط ♡☆♔AVA♥★♚ ، دکوتا
عششششششششششششق منه جانی دپ من عاااااااااااشقشم مرسی  
Heart
Just be your self
پاسخ
عالی بود ولی خب از این جدیدترم هست میدونی
بنده طرفدار پروووووووپاقرص جانی دپ هستم
Love will remember
پاسخ
 سپاس شده توسط spark T
ی دونه باشه
l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I
سلام
علی هستم
20 سالمه حدودا D:
س چار ساله میام اینجا :|
اهل تهرانم
تو کار عطر و ادکلنم و عکاسی(ب زودی)
همین دگ
:|
ای دی قبلیمو با نا مردی بستن مدیرام هیچکاری نکردن هه
پاسخ
(22-04-2015، 20:49)دکوتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون خودش گفته عکس کم داره اون درحدی که میتونسته گزاشته. .......ممنونم آوا
همیشه ازهمه بهترباش .دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جانی دپ 1
پاسخ
my idol  !
 عاشقشم..
بهترینه Heart

همیشه نقشاشو متفاوت بازی میکنه..
پاسخ
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
عشقِ این بشر ! ^_^*

حداقل ارزش یِ اسپمُ دآره ! |:
پاسخ
(23-04-2015، 17:17)NASIM **** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2015، 20:49)دکوتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون خودش گفته عکس کم داره اون درحدی که میتونسته گزاشته.           .......ممنونم آوا

عزیزم من نگفتم عکسا کمه گفتم فقط یه کم قدیمیه مثلا ادوارد دست قیچی مال سال۱۹۹۰ هستش
Love will remember
پاسخ
عاشقشم مرسیییییییییییییییییییی

جانی دپ 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان