امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مادربزرگی که تصمیم گرفته از نوه خود بچه دار شود + عکس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مادربزرگی که تصمیم گرفته از نوه خود بچه دار شود +عکس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مادربزرگی که تصمیم گرفته از نوه خود بچه دار شود + عکس 1

خانم پیرل کارتر، 72 ساله، گفته است که او هیچگاه از الان شادتر نبوده است ، بعد از اینکه رابطه با محارم را شروع

کرده است، او با نوه 26 ساله اش ، فیل بایلی، رابطه دارد. خانم بازنشسته از ایندینا در آمریکا است.او اکنون به دنبال

یک رحم اجاره ای است که فرزند مشترک او و نوه اش را حامله شود/ او گفته که نظر بقیه برایش مهم نیست، او

عاشق فیل است و فیل نیز عاشق اوست.
به گزارش پارس ناز من فرزندم را دستانم نگه خواهم داشت و فیل نیز یک پدر مفتخر خواهد بود. عاشق این خانم ،

پسر دخترش است او گفته است که بار اولی که فیل را دیده است، فهمیده که رابطه مادربزرگ و نوه ای نخواهند

داشت! برای اولین بار بعد از سالها من از لحاظ جنسی زنده ام، اولین بار ، در هفته دومی که با هم بودیم، بعد از شام

و شراب، خانم اولین اقدام را برای رابطه کرده اند. من او را به اتاقم صدا زدم، او را به روی تخت نشاندم ، به او تکیه

کردم و او را بوسیدم، من فکر می کردم که او مرا پس بزند ، اما او در پاسخ مرا بوسید. 

فیل نیز گفته است که من نیز می خواستم او را ببوسم ، احساسم مرا گیچ کرده بود! /بله هنگامی که در جای

عمومی همدیگر را می بوسیم، مورد تمسخر قرار می گیریم ، اما ما اهمیتی نمی دهیم. شما نمی توانید تصمیم

بگیرید که عاشق چه کسی می شوید!این زوج قصد داردن 54هزار دلار برای یک رحم اجاره ای بپردازند. آنها در آگهی

خود، برای خانم که رحمش را اجاره دهد و فکرش نیز باز باشد، درخواست داده اند و و روکسانا به آنها جواب مثبت

داده است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Titiw ، αѕтer ، Mαяѕє ، オスイン ، jang kuen sepide ، همه هستی من ، آویـــســا
آگهی
چقدر حرفه هس خاک تو سر پسره بشه
پاسخ
مگ میتونه الان بچه دار شه ؟

73 سالشه !
پاسخ
 سپاس شده توسط Spell †
سکوت عنــآیت میفرمــآیمـ-ــ-
پاسخ
چرا نمیشه؟ میشه باردار شه...
روی پیشونی فرشته ها نوشته:
                                              هرکی دختر داره جاش وسط بهشته....
پاسخ
خاک بر سرش
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  لغو تاثیر قطعی معدل قوت گرفته‌است!!
Video فرار حیرت انگیز گربه از ساختمان آتش گرفته +ویدیو
Heart سنا درباره وتوی قطعنامه منع جنگ با ایران تصمیم می‌گیرد
Heart تصمیم 450 میلیارد دلاری سنا برای کرونا
  حسین شریعتمداری: پزشکان ظاهراً بدون مرز از کدام مرز اجازه ورود گرفته‌اند؟
  شمارش معکوس برای تغییر کابینه/از وزارت ورزش و جوانان گرفته تا وزارت صنعت معدن و تجارت
  جرايم مَـرد‌‌‌انه رنگ زَنـانه گرفته است ..!
  چه قبول کنید و چه رد، فقر گریبان جوانان ایرانی را گرفته!
  تصمیم‌گیری برای فیلترینگ تلگرام عقب افتاد
  زن جوان به خاطر اینکه شوهرش به عنوان مدل عکس گرفته طلاق میخواهد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان