یه زمانی چیه؟!
هنوزم باب دله
هنوزم باب دله
|
|
شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور... |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
یه زمانی چیه؟!
هنوزم باب دله
04-07-2024، 0:43
شاید یادت نیاد ولی یه زمانی گوگل میکردی "انجمن"، اولین سایت مینوشت "انجمن های تخصصی فلشخور"، بعد اصن از اینکه عضو همچین انجمنی بودیم احساس غرور زیادی بهمون دست میداد
شاید یادت نیاد ولی یه زمانی ماه رمضون که میشد، شب تا صب و صب تا شب یجوری تاپیکای تالار گفتگو آزاد بالا بود که رفرش میکردی پنج تا پیام جدید میومد، برای کم کردن حجم پیاما بچها دیگه میرفتن توی چترومای مختلف پلاس میشدن، مث چت پارسی و چتروم باران شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو پروفایلا نمیتونستیم موزیک بذاریم ولی بقیه انجمنا مث قیسبوک یجا داشتن که میتونستی تو پروفایل بقیه براشون پیام بذاری، بعد که این قابلیت اومد رو فلشخور خیلی شاااااخ بود، ینی اصن اوفففف شاید یادت نیاد ولی یه زمانی به تعداد کاربرهای انجمن وبلاگ وجود داشت، بعضیا حتی چنتا وبلاگ با موضوعات مختلف داشتن که حتی اگه انجمن خلوت بود هم میرفتی به وب دوستای مجازیت سر میزدی شاید یادت نیاد ولی یه زمانی گذاشتن عکس از خودت روی آواتار ممنوع بود و ممکن بود بخاطرش اخطار خیلی جدی بگیری، بعد اینکه دونفر تو انجمن همدیگه رو دیده باشن یه چیز عجیب بود و عکس رد و بدل کردن حکم قاچاق انسان رو داشت شاید یادت نیاد ولی یه زمانی اینقدر بچها پر انرژی بودن از انرژی زیادشون کلی اسپمر داشتیم شاید یادتون نیاد ولی یه زمانی اگه میخواستیم بریم مسافرت باید میگفتیم از قبل که تو انجمن نگرانمون نشن چون اونایی که نیمباز یا یاهو یا کلا توی مسنجری چیزی نداشتنت رو نمیتونستی با گوشی بیای انجمن بهشون پیام بدی من خودم یادمه یبار اینقدر نسخ بودم با کامپیوتری که تو لابی هتل گذاشته بودن لاگین کردم دلم برا بچها تنگ شده بود یادش بخیر چه روزایی بود...
24-06-2025، 15:38
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-06-2025، 15:45، توسط Darkness1998.)
شاید یادتون نیاد ولی یه زمانی اینجا از ایموجی :/ و :| و -_- استفاده میکردیم و فکر میکردیم خیلی شاخه
شاید یادتون نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور بچه بودیم و الا بچه های بزرگیم (: شاید یادتون نیاد ولی با رپ مشاعره میکردیم ![]() اهاراستی اون موقع ها اولین پیام بعد انجمن از اکانت poorman بود همه اش بعدها بحث بود که اصلا poorman که بود و چه شد!
14-11-2025، 21:18
ی زمانی اینجا خیلی شلوغ بود
07-03-2026، 14:44
یه زمانی قرار نبود فلشخور حذف بشه
08-03-2026، 4:15
ی زمانی تو فلشخور میشد "فهرست دوستان" هرکی میخوایو ببینی
08-03-2026، 22:57
نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم ولی فککنم یه زمانی قالب فلشخور بنفش نبود... اگ اشتباه نکنم آبی یا قرمز ساده بود...
بالای سه چهار صفحه حداقل نفرات آنلاین بود! واقعی
دیگه سوشال جاشو گرفت یه چیزی تو مایه های یاهو شد
31-03-2026، 12:31
شاید یادتون نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور هممون سر این رقابت داشتیم و موضوع میزدیم که مدیر بخش بشیم :>
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||||
| برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
| شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
|
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|