امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

(20-01-2026، 15:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER با توجه به گستردگی بازار های مالی و محبوبیت این روز هاش بخاطر شرایط کشور که دیگه پس انداز معنی نداره و باید با پول بازی کرد ، اضافه کردن یه بخش با این عنوان میتونه بازدید رو بالا ببره . 
به شخصه بدم نمباد یه جا شسته رفته باشه که توش ارز های نوپا معرفی بشن یا تحلیل ها به اشتراک گذاشته بشن 

حتی بشه دوره‌های جامع اموزشی رو ارسال کرد اونجا
یا سیگنال های خرید و فروشی که معتبرن رو اونجا گذاشت
ایده خیلی خیلی خوبیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، Mr.Robot
آگهی
سلام! من سوراخ ديگه اى براى ارتباط پيدا نكردم، گفتم اينجا مزاحمتون بشم. من از ٢٠١٢ وقتى بچه بودم اينجا عضو بودم، خيلى مشتاقم اكانت قديميم رو Restore كنم، راهى هست براش؟!
پاسخ
 سپاس شده توسط Faust
(20-01-2026، 19:46)Itssarra نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام! من سوراخ ديگه اى براى ارتباط پيدا نكردم، گفتم اينجا مزاحمتون بشم. من از ٢٠١٢ وقتى بچه بودم اينجا عضو بودم، خيلى مشتاقم اكانت قديميم رو Restore كنم، راهى هست براش؟!

سلام.
نام کاربریت چی بود؟
پاسخ
(20-01-2026، 15:54)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER با توجه به گستردگی بازار های مالی و محبوبیت این روز هاش بخاطر شرایط کشور که دیگه پس انداز معنی نداره و باید با پول بازی کرد ، اضافه کردن یه بخش با این عنوان میتونه بازدید رو بالا ببره . 
به شخصه بدم نمباد یه جا شسته رفته باشه که توش ارز های نوپا معرفی بشن یا تحلیل ها به اشتراک گذاشته بشن 

سلام. تا اینترتت قطعه، میشه کاری کرد؟ اطلاعات در دسترس نیست.
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، B I N A M
@SABER
سلام،
کاش میشد یه قسمت مثه قسمت آمار انجمن یا تو همون قسمت آمار انجمن قرار داد که ۲۰ تا موضوع جدیدی که ایجاد شدن توی اون قرار داده باشه برای دسترسی راحت تر و چک کردنشون
چون این قسمتی که موضوع های جدید توش اسکرول میشن و میان و میرن هم حوصله سر بره هم گیج میکنه ادمو ..
ناشناس
پاسخ
 سپاس شده توسط dadachkaiko

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: