امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لغو تحریم های ارتباطی و فناوری اینترنتی

(21-01-2026، 22:07)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا شنیده بودم یوتوب برای ایرانیا تحریمه و واسه همین تبلیغات به ایرانیا نشون نمیده.
الان با این اتفاق، این تحریم برداشته میشه و یوتوب به ایرانیا تبلیغ نشون میده؟
یعنی درامد یوتوبرای فارسی زبان که خراب شده بود هم درست میشه؟(اگر اینترنت برگرده)

گویا گوگل تو تغییرات جدیدش، متوجه پRوکSی یا وی P ان ایرانی ها میشه و تبلیغات رو نشون نمیده به ایرانیا یا کم نشون میده، و عمده یوتیوبرای فارسی زبان هم محتواشون فارسیه اینجوری ضرر کردن.
مثلا من یادمه، پارس پک تبلیغات گوگل میداد، نشون میداد برای ایرانیا ولی وقتی با یه وی P ان خوب(بجز وی تو ری) میرفتی نشون نمیداد، با وی تو ری نشون میداد که اینجا ضعف این پروتکل بود که نشت داشت و عمده مردم از این روش استفاده میکنن و فراگیر شده، یوتیوب روش کار کرد و راحت ایرانیا رو شناسایی کرد، ولی طبق این گفته دولت امریکا گویا اینجوریه

ولی خب، وقتی تا خشتک تحریمیم و در اوج تنشیم، این پنیر مفتی تو تله موشه، حالا پشت صحنه چی دست و بالشونو میگیره خدا میدونه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لغو تحریم های ارتباطی و فناوری اینترنتی 2
پاسخ
 سپاس شده توسط Mutemit ، م‍حمّد ، Prometheus
آگهی
(21-01-2026، 22:07)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا شنیده بودم یوتوب برای ایرانیا تحریمه و واسه همین تبلیغات به ایرانیا نشون نمیده.
الان با این اتفاق، این تحریم برداشته میشه و یوتوب به ایرانیا تبلیغ نشون میده؟
یعنی درامد یوتوبرای فارسی زبان که خراب شده بود هم درست میشه؟(اگر اینترنت برگرده)

اینا دو چیز جدان.
یوزر ایرانی در جهان بی ارزش است چون تحریم مالی است و دسترسی به سیستم بانکی جهانی ندارد و اقتصاد خراب. در حقیقت اصلا نمی تواند خرید کند!
برای همین وقتی یوتوبرها سود می کردن که بازدید کننده ها با وی P ان اروپایی و امریکایی، برای گوگل یوزر همون کشورهای ثروتمند شناخته می شدن.
حالا که بوزر ایرانی شناخته شدن مفت نمی ارزن.
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط Mutemit ، Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تناقض عجیب؛ فیلتر گوگل پلی برداشته می شود اما ایران تحریم است!
Earth آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه صادرات نفت ایران خبر داد
  ربیعی: رییس مجلس در ابلاغ قانون اقدام لغو تحریم ها عجله کرد
Heart  تحریم‌های آمریکا مقابله با کرونا را دشوار کرده است
Heart روسیه بازگشت تحریم ها علیه ایران در شورای امنیت را منتفی دانست
Heart آمریکا ۵ ناخدای کشتی ایران را تحریم کرد
Heart تحریم ۸ شرکت فعال در زمینه آهن و فولاد توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا
Heart سنای آمریکا تحریم‌های چین را تصویب کرد
Heart سوئیس خواستار لغو تحریم دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا شد
  دستورالعمل جدید آمریکا برای اجرای سخت‌گیرانه تحریم‌ها علیه ایران !

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان