امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دموکراسی از دیدگاه آدولف هیتلر

دموکراسی!

توده‌های مردم، حاکم فرمان‌دهنده را به فرد ملتمس ترجیح می‌دهند و از تعالیمی که خودکامه است و به هیچ رقیبی مجال نمی‌دهد، حس قوی‎تری از امنیت روانی به دست می‌آورند تا تعالیمی که به آنها انتخاب آزادانه را پیشنهاد کند.
-آدولف هیتلر: نبرد من - جلد اول، فصل دوم: سال‌های درس و رنج در وین

دموکراسی، به گونه‌ای که امروز در اروپای غربی اجرا می‌شود، پیشروی مارکسیسم است. در واقع دومی، بدون اولی، قابل تصور نخواهد بود. دموکراسی محل رشد و گسترش میکروب‌هایِ آفتِ جهان یعنی مارکسیسم است.
-آدولف هیتلر: نبرد من - جلد اول، فصل سوم: افکار سیاسی حاصل از اقامت موقت من در وین

امیدوارم هیچ‌کس آن‌قدر احمق نباشد که وانمود کند که صدها دولتمرد می‌توانند از کاغذهایی پدیدار شوند که رای‌دهندگانی که هوش متوسط هم ندارند به صندوق‌ها ریخته‌اند. این ایده مزخرف که مردان نابغه از درون صندوق رای همگانی پدیدار می‌شوند، را نمی‌توان کاملا رد کرد، ولی اول این که زمان‌هایی که در آن یک دولتمرد نابغه، در میان یک ملت ظهور پیدا می‌کند، واقعا باید مبارک تلقی شود. چنین دولتمردانی، هیچگاه در تعداد صدها نفر یا بیشتر در یک زمان ظاهر نمی‌شوند. دوم اینکه در میان توده‌های وسیع، به طور غریزی نوعی ناهمدلی و انزجار از هر نابغه برجسته‌ای وجود دارد.
-آدولف هیتلر: نبرد من - جلد اول، فصل سوم: افکار سیاسی حاصل از اقامت موقت من در وین
پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان